Zoeken
Diverse auteurs - Het leuke lenteboek

Het leuke lenteboek

Diverse auteurs

Een leuke lentevoorleesbundel vol sprankelende verhalen en illustraties
Het leuke lenteboek

Diverse auteurs

Een leuke lentevoorleesbundel vol sprankelende verhalen en illustraties
Bestel nu
Omschrijving

In deze fijne dikke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de lente. Over spullen verkopen op Koningsdag, lammetjes in de wei, lentekriebels, grappen uithalen op 1 april en paaseieren zoeken. En nog véél meer!

Fragment

Auteur: Pamela Sharon
Auteur

Pamela Sharon is verzot op schrijven, jurkjes en chai latte. Bij meerdere schrijfwedstrijden viel ze in de prijzen. Ze debuteert nu met het intrigerende en verrassende De geur van groen, waarmee ze tweede werd in de Moon YA Contest.

Auteur: Cora Sakalli
Auteur

Cora Sakalli (1982) groeide op in Lekkerkerk en studeerde filosofie in Rotterdam. Na haar studie werkte ze jarenlang als adviseur in het stadhuis aan de Coolsingel. Nu werkt ze voor de gemeente en schrijft ze kinderboeken en -verhalen. Eerder schreef ze het spannende 10+-boek Rennen!, dat goed werd ontvangen.

Auteur: Lucas van de Meerendonk
Auteur

Na het afronden van de opleiding Journalistiek ging Lucas van de Meerendonk aan de slag als verslaggever voor onder andere Zapp Weekjournaal. Sinds 2017 is hij een van de vaste verslaggevers en presentatoren van het NOS Jeugdjournaal: zijn droombaan. Pas op voor de billenbijter! Gruwelijk grappige gedichtjes over griezels is zijn debuut, waarin zijn liefde voor schrijven en griezelen samenkomt.

Auteur: Marjet Huiberts
Auteur

Marjet Huiberts (1960) was na haar theateropleiding een tijdlang docent dans op een basisschool. Daarna begon ze met het schrijven van liedjes en verhaaltjes voor Sesamstraat. Inmiddels schrijft ze al een hele tijd kinderboeken, waaronder de series over Aadje Piraatje en Ridder Florian.

Auteur: Ruby Coene
Auteur

Ruby Coene (1986) heeft haar eigen praktijk als kinder- en jeugdtherapeut in Utrecht. Naast schrijven is ze gek op lezen en reizen. Haar debuut, De Grote Race, is een interactief verhaal vol fantasie waarin oude legendes tot leven komen. De Zussenmeren is het vervolg hierop, dat weer vol staat met raadsels en puzzels om samen met Li en Nao op te lossen!
Ruby kwam op het idee voor De legendes van Li en Nao toen haar Taiwanese schoonzus haar vertelde over de vele spannende legendes uit haar land.

Auteur: Elisabeth Mollema
Auteur

Elisabeth Mollema (1949) heeft meer dan 70 kinderboeken op haar naam staan en werd meermaals getipt door de Nederlandse Kinderjury. Ze schreef o.a. de spannende boeken voor 8+ over Siggi & de Vikingen en drie stoere AVI-bundels over speurhelden Mo en Tijger.

Auteur: Marloes Kemming
Auteur

Marloes Kemming wordt in 1983 geboren in Druten, een dorpje aan de Waal. Na een studie kunstgeschiedenis in Groningen, de kunstacademie in Antwerpen en een uit de hand gelopen wereldreis van 3 jaar, gaat ze in Amsterdam wonen. Daar werkt ze parttime als communicatieadviseur en schrijft ze kinderboeken en artikelen over reizen en eten. Haar eerste roman voor volwassenen won in 2015 de debuutprijs Coffeecompany Book Award. Marloes houdt van de herfst, rode schoenen, zwemmen in zee, van boeken en champagne.

Auteur: Karine Jekel
Auteur

Auteur: Manon Sikkel
Auteur

Auteur: Iris Boter
Auteur

Iris Boter (1972) studeerde af aan de kunstacademie in Kampen, waar ze nu ook woont met haar man, kind, poes en konijn.Iris werkt als illustrator en als schrijver. Ze illustreerde al meer dan honderd boeken, onder andere de Juf Braaksel-serie van Carry Slee. Voor Zootje ongeregeld schreef ze het verhaal én maakte ze de illustraties.

Auteur: Floor de Goede
Auteur

In 2004 startte Floor de Goede met zijn website Doyouknowflow.nl, waaorp hij een autobiografische comic over zijn dagelijkse leven publiceerde. Later werden deze strips gebundeld in een collectie Flo-boekjes. Verder werkt Flo veel samen met Edward van de Vendel en publiceerde hij zijn eigen graphic novel Dansen op de vulkaan.

Edities & Details
Gebonden: Het leuke lenteboek - Diverse auteurs
ISBN: 9789048864553
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 17-03-2022
Prijs: € 19,99
Omvang: 240 pagina's

Bestel

Digitale download: Het leuke lenteboek - Diverse auteurs
ISBN: 9789048864560
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-03-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 240 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: Seizoensbundels Illustrator: Barbara de Wolf Illustrator: Stefan Yamá Cab Illustrator: Marijn van der Wateren Illustrator: Marieke ten Berge Illustrator: Mayon Middeljans Illustrator: Bonbiibiii Illustrator: Nedda Nagel Illustrator: Linda van den Berg Illustrator: Aron Dijkstra NUR: 277 - Verhalen en sprookjes THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 4 jaar THEMA: Ontwikkeling: tijd en seizoenen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: kortverhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Concepts / Seasons
Nieuws
Overamstel in de media

Overamstel in de media

De afgelopen twee weken bij Overamstel Uitgevers... Lees meer »

Meer boeken
Diverse auteurs - Het zonnige zomerboek
Diverse auteurs
Diverse auteurs - Het heerlijke herfstboek
Diverse auteurs
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: