Zoeken
Inside

Sportbiografieën en entertainment, dat is het vakgebied waarin Inside uitblinkt. Toptitels als Gijp, Kieft, Geen Genade en andere megabestsellers zijn hier ontstaan en in de markt gezet. De NS Publieksprijs win je niet zomaar. Inside won hem al drie keer. Voortgestuwd door het duo Marieke Derksen en Michel van Egmond brengt uitgeverij Inside een mix van titels voor zowel de fijnproever als het grote publiek. Zo hoopt uitgeverij Inside de traditie en de groei van het Nederlandse sportboek voort te zetten.

Boeken
Anton Slotboom - Wat ons bindt
Anton Slotboom
Steffen Pedersen - Søren Lerby
Steffen Pedersen
Willem Vissers - PSV
Willem Vissers
Ferdi Delies - Gibril Sankoh
Ferdi Delies

Dit boek vertelt het indrukwekkende verhaal van Gibril Sankoh uit Sierra Leone. Gibril groeit op in hoofdstad Freetown en heeft een redelijk onbezorgde jeugd.Hoewel Sierra Leone geldt als één van de...

Joost Bakker - Zo niet, dan toch
Joost Bakker

Tophockeyer Dennis Warmerdam leidt op het oog een zorgeloos bestaan. Totdat blijkt dat de pijn waar hij al jaren mee rondloopt wordt veroorzaakt door een zeldzame vorm van kanker. Amputatie van zijn a...

Hugo Borst - O, Louis
Hugo Borst
Rob Kamphues - Crashen in de keuken
Rob Kamphues
Yoeri van den Busken - Marianne Timmer
Yoeri van den Busken
Nieuws
'RICO' van Leon Verdonschot nog altijd razend populair bij jongeren

'RICO' van Leon Verdonschot nog altijd razend populair bij jongeren

Het boek is al even uit. Maar RICO van Leon Verdonschot staat bovenaan in de LEES-app. Een app die jongeren enthousiast moet maken voor boeken en lezen via de bibliotheek. En eigenlijk is er niets fijner dan via welke weg dan ook, jongeren kennis te laten maken met boeken en langere verhalen.  Lees meer »

Eindelijk aandacht voor alle slachtoffers van de SLM ramp

Eindelijk aandacht voor alle slachtoffers van de SLM ramp

Op 7 juni was het 35 jaar geleden dat de SLM ramp plaats had. Onder de betrokkenen wordt het wel de vergeten ramp genoemd. In het AD alvast een voorpublicatie van 'Wat ons Bindt'. Een eerbetoon aan de vergeten slachtoffers, de band tussen Nederland en Suriname en de impact van een ramp die ons allemaal zou moeten verbinden.  Lees meer »

Interview Søren Lerby bij ESPN Vandaag en Ajax Life podcast

Interview Søren Lerby bij ESPN Vandaag en Ajax Life podcast

Søren Lerby verliet Denemarken op zeventienjarige leeftijd om profvoetballer te worden in Nederland. Met zijn afgezakte sokken en genadeloze instelling werd hij een sleutelfiguur op clubniveau voor Ajax, Bayern München, Monaco en PSV. Lees meer »

Jan Boskamp stopt als commentator

Jan Boskamp stopt als commentator

Na veertien jaar voetbal ontleden op de Nederlandse televisie, stopt de meest knuffelbare analist met zijn optredens Lees meer »

Auteurs
Verwacht
Peter Hince - Queen Unseen
Queen Unseen
Peter Hince
Een persoonlijk en uniek verslag van de opwindende jaren waarin Peter Hince als jonge man optrok met één van 's werelds grootste rockbands. Een leven met Queen on tour, in opnamestudio's, tijdens vi......
Lees meer »
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: