Zoeken
Diverse auteurs - Het heerlijke herfstboek - Op een mooie herfstdag

Het heerlijke herfstboek - Op een mooie herfstdag

Diverse auteurs

Een heerlijk herfstige voorleesbundel vol knusse verhalen
Het heerlijke herfstboek - Op een mooie herfstdag

Diverse auteurs

Een heerlijk herfstige voorleesbundel vol knusse verhalen
Bestel nu
Omschrijving

In deze heerlijke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de herfst. Over hoe de herfst haar kleuren kreeg, over een voorzichtige kabouter, over een bladblazer die op hol slaat, over een bladermonster genaamd Bob en over Rani die nergens bang voor is... of toch?

Fragment

Auteur: Marjet Huiberts
Auteur

Marjet Huiberts (1960) was na haar theateropleiding een tijdlang docent dans op een basisschool. Daarna begon ze met het schrijven van liedjes en verhaaltjes voor Sesamstraat. Inmiddels schrijft ze al een hele tijd kinderboeken, waaronder de series over Aadje Piraatje en Ridder Florian.

Auteur: Lucas van de Meerendonk
Auteur

Na het afronden van de opleiding Journalistiek ging Lucas van de Meerendonk aan de slag als verslaggever voor onder andere Zapp Weekjournaal. Sinds 2017 is hij een van de vaste verslaggevers en presentatoren van het NOS Jeugdjournaal: zijn droombaan. Pas op voor de billenbijter! Gruwelijk grappige gedichtjes over griezels is zijn debuut, waarin zijn liefde voor schrijven en griezelen samenkomt.

Auteur: Elisabeth Mollema
Auteur

Elisabeth Mollema (1949) heeft meer dan 70 kinderboeken op haar naam staan en werd meermaals getipt door de Nederlandse Kinderjury. Ze schreef o.a. de spannende boeken voor 8+ over Siggi & de Vikingen en vijf stoere AVI-bundels over speurhelden Mo en Tijger.

Auteur: Pamela Sharon
Auteur

Pamela Sharon is verzot op schrijven, jurkjes en chai latte. Bij meerdere schrijfwedstrijden viel ze in de prijzen. Ze debuteerde met het intrigerende en verrassende De geur van groen, waarmee ze tweede werd in de Moon YA Contest. Het werd genomineerd voor zowel de Jonge Jury als het Beste Boek voor Jongeren en verschijnt binnenkort in Duitsland in vertaling. Haar tweede YA-boek, Wie ik gisteren was, verscheen in 2021.

Auteur: Manon Sikkel
Auteur

Edities & Details
Audio download: Het heerlijke herfstboek - Op een mooie herfstdag - Diverse auteurs
ISBN: 9789048864270
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-10-2021
Prijs: € 4,99
Speelduur: 45 minuten

Bestel

Uitgeverij: Moon Voorlezer: Sanne Bosman NUR: 277 - Verhalen en sprookjes THEMA: Kinderen / tieners: fictie: kortverhalen THEMA: Ontwikkeling: tijd en seizoenen THEMA: Seizoensgebonden belangstelling: Herfst BISAC: JUVENILE FICTION / Short Stories
Meer boeken
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: