Zoeken
Marloes Kemming tekent auteurscontract
Het is een feit! Deel 2 en 3 van Fabulant zullen in 2023 en 2024 verschijnen bij Moon!

Marloes Kemming tekent auteurscontract

Gepubliceerd op 5 april, 2023 om 12:00

Eerder mochten we al volop genieten van diverse verhaaltjes die Marloes Kemming schreef voor de verhalenbundels van Moon. Zo schreef Marloes verhalen voor Het zonnige zomerboek, Het heerlijke herfstboek, Het wonderlijke winterboek en Het leuke lenteboek. Ook maakte ze samen met Lisa van Winsen het supertoffe omkeerprentenboek Ik kom je redden!

Op 18 oktober 2022 verscheen haar eerste, succesvolle boek voor 10+, Fabulant. Een magisch avontuur vol nieuwe werelden, wonderlijke wezens, vriendschap en heldenmoed. Voor lezers die houden van Harry Potter, Het Oneindige Verhaal en Alice in Wonderland. Fabulant wist al snel het hart te veroveren van vele Moon lezers en is genomineerd voor de Hotze de Roosprijs 2023 én vorige week verscheen de tweede druk al. Hoe cool is dat! Zo’n succes kan natuurlijk maar één ding betekenen… Fabulant krijgt een 2e én 3e deel!

Op 23 maart was het EIN-DE-LIJK tijd voor Marloes om haar auteurscontract bij Moon te tekenen voor de vervolgdelen en te proosten op deze twee nieuwe projecten. Persoonlijk kijken wij ernaar uit om weer met Marloes te werken en kunnen wij niet wachten om weer samen met Isa en oom Arnold avonturen te beleven. Hopelijk geldt voor jullie hetzelfde!

Zal ik jullie tot slot alvast een geheimpje vertellen?...Fabulant 2 speelt zich af in Ierland én krijgt weer een fantastische cover die geïllustreerd wordt door Kristel Steenbergen. Niet doorvertellen hè! 😉

Auteurs
Auteur: Marloes Kemming

Marloes Kemming werd in 1983 geboren in Druten, een dorpje aan de Waal. Na een studie kunstgeschiedenis in Groningen, de kunstacademie in Antwerpen en een uit de hand gelopen wereldreis van 3 jaar, ging ze in Amsterdam wonen. Daar schrijft ze romans, kinderboeken en artikelen. Naast schrijven houdt Marloes enorm van lezen, reizen en lekker eten.

Boeken
Marloes Kemming - Fabulant
Marloes Kemming

Kan een doodgewoon meisje het winnen van het kwaad?

Diverse auteurs - Het heerlijke herfstboek
Diverse auteurs

Een heerlijke, herfstige voorleesbundel vol knusse verhalen en illustraties Een heerlijk herfstige voorleesbundel vol knusse verhalen en illustraties

Diverse auteurs - Het wonderlijke winterboek
Diverse auteurs

Een prachtige winterse voorleesbundel met heel veel nieuwe verhalen en illustraties!

Diverse auteurs - Het leuke lenteboek
Diverse auteurs

Een leuke lentevoorleesbundel vol sprankelende verhalen en illustraties

Diverse auteurs - Het zonnige zomerboek
Diverse auteurs

Een fantastische voorleesbundel om de hele vakantie van te genieten

Marloes Kemming - Ik kom je redden! - Een koninklijk omkeerboek
Marloes Kemming

Omkeerboek over stoere prinsen en prinsessen!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: