Zoeken
Carry Slee - Bangkok boy

Bangkok boy

Carry Slee

Bangkok boy

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

De negentienjarige Bo heeft een relaxed leven. Ze studeert Nederlands in Amsterdam (maar niet al te fanatiek), heeft een knappe vriend (de kunstzinnige Joep) en kan het goed vinden met haar kamergenote Anouk (met wie ze ook veel ruziemaakt). Niks aan de hand dus. Totdat Joep haar ineens dumpt. Bo blijft gekwetst en boos achter, maar niet voor lang. Aangespoord door Anouk gaat ze Joep zoeken om hem te confronteren met die ene dringende vraag: waarom?
Tot Bo¿s verbazing blijkt Joep spoorloos verdwenen. Niemand weet waar hij is, zelfs zijn beste vriend niet. Het enige teken van leven is een kaart uit Bangkok, die Joep naar zijn adoptieouders heeft gestuurd. Is hij op zoek naar zijn roots? Of heeft hij jarenlang met een knappe Thaise gechat en wil hij haar nu in het echt ontmoeten? Vastberaden dit tot op de bodem uit te zoeken, reizen Bo en Anouk hem achterna. Ze raken verzeild in een avontuur met verstrekkende gevolgen¿

Bangkok boy is een hilarisch, spannend en ontroerend verhaal over een jonge vrouw die zich niet zomaar laat dumpen door haar vriend. Maar Bangkok boy is meer dan een modern liefdesverhaal: het gaat ook over vriendschap door dik en dun, over afscheid nemen en loslaten, over schuld en verantwoordelijkheid, maar vooral over het leven vieren zolang het nog kan.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de meest bekende kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Digitale download: Bangkok boy - Carry Slee
ISBN: 9789049925642
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 29-11-2011
Prijs: € 6,99
Omvang: 255 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / General BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Dating & Relationships BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Death & Dying BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Meer boeken
Angie Thomas - De roos uit het beton
Angie Thomas
Ava Corrigan - Fate: The Winx Saga
Ava Corrigan
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: