Zoeken
Jane Shemilt - De dochter

De dochter

Jane Shemilt

De dochter

Jane Shemilt

Bestel nu
Omschrijving

Jenny houdt van haar werk, haar man, haar tweeling Theo en Ed en haar vijftienjarige dochter Naomi. Ze vormen een hecht gezin, niets is onbespreekbaar. Dan krijgt Naomi de hoofdrol in een toneelstuk op school. Het gezin leeft mee naar de grote dag van de premiÞre. Als de roes van de prachtige avond is uitgewerkt, slaat de harde werkelijkheid toe. Naomi is niet thuisgekomen. In de zoektocht naar Naomi stuit Jenny op schokkende feiten. De dochter die ze dacht zo goed te kennen, hield een groot geheim voor haar verborgen.

æHet is de nachtmerrie van elke moeder: de vermissing van een kind. Maar in De dochter wordt een ogenschijnlijke ontvoering een veel complexere situatie, vol leugens en onwaarheden. Jane Shemilt bouwt
de spanning laagje voor laagje op. Een thriller waarin je moet blijven lezen.Æ tess gerritsen

Jane Shemilt is arts en psycholoog, en ze heeft een master in Creative Writing. De dochter is haar debuut, waarvoor ze al voor publicatie werd genomineerd door de Janklow and Nesbitt Award en de Lucy Cavendish Fiction Prize.

Fragment

Auteur: Jane Shemilt
Auteur

Jane Shemilt is arts en psycholoog, en ze heeft een master in Creative Writing. De dochter is haar debuut, waarvoor ze al voor publicatie werd onderscheiden met de Janklow and Nesbitt Award en de Lucy Cavendish Fiction Prize, beide voor beste debuut.

Edities & Details
Digitale download: De dochter - Jane Shemilt
ISBN: 9789044345469
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-09-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Mystery & Detective / General BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense
Meer boeken
Stefan Ahnhem - Zonder gezicht
Stefan Ahnhem
Sara Blædel - Groene sneeuw
Sara Blædel
Kristina Ohlsson - IJsbreker
Kristina Ohlsson
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: