Zoeken
Carry Slee - Joël en brainwash

Joël en brainwash

Carry Slee

Joël en brainwash

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

Luna, Eva, Nathalie en Fleur zijn vriendinnen en wonen in hetzelfde studentenhuis. Op een dag valt Luna uit het raam van haar kamer; ze is op slag dood. Terwijl de drie vriendinnen ieder op hun eigen manier rouwen, twijfelt Eva steeds meer aan de ware toedracht van Luna's dood. Was het wel een ongeluk?

De zusjes Naomi en Elise zijn in alles tegenpolen. Terwijl Naomi van gezelligheid en feesten houdt, leidt Elise een stil en teruggetrokken leven. Naomi weet niet dat Elise met pijnlijke herinneringen uit het verleden rondloopt. Dan ontmoet Elise Jonathan. Hij geeft leiding aan een groep mannen en vrouwen die in de Ark woont. Elise neemt een radicaal besluit...

In dit boek zijn de 16+-romans Joël en Brainwash gebundeld. Als geen ander weet Carry Slee spannende verhalen te combineren met onderwerpen die dicht bij de belevingswereld van jongeren liggen, verteld in de haar bekende vlotte en toegankelijke schrijfstijl.

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Joël en brainwash - Carry Slee
ISBN: 9789049926878
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 15-09-2014
Prijs: € 10,00
Omvang: 544 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: daten, relaties en liefde THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: emoties, humeur en gevoelens THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Dating & Relationships BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Emotions & Feelings BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Meer boeken
Pamela Sharon - Woorden van glas
Pamela Sharon
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: