Zoeken
Lori Lansens - De berg

De berg

Lori Lansens

De berg

Lori Lansens

Bestel nu
Omschrijving

Op een herfstdag gaat de achttienjarige Wolf met de kabelbaan naar Angel's Peak, de top van de berg die uitkijkt over Palm Springs, Californië. Daar ontmoet hij drie vrouwen. Door een reeks van tegenslagen raken de vier wandelaars verdwaald en komen vast te zitten op de berg.
Vijf dagen en nachten lang, zonder eten, water of een schuilplaats tegen de kou en de wilde dieren. Te midden van de ruwe pracht en complete verschrikking van de ongerepte natuur komen er schokkende geheimen boven.
De jongen en de drie vrouwen krijgen een onverbrekelijke band wanneer ze zichzelf en elkaar tot het uiterste drijven.

'Terwijl de spanning steeds hoger oploopt, wordt de lezer meegezogen in het verhaal. De realistische details kleuren deze roman met een rauw randje.' Publishers Weekly

'Knappe balans tussen familiedrama, thrill er en de strijd om te overleven.' Globe and Mail

Fragment

Auteur: Lori Lansens
Auteur

De Canadese Lori Lansens was scenarioschrijfster voordat ze boeken begon te schrijven. Haar romans De zusjes en De weg naar huis ontvingen vele lovende recensies. Lori verhuisde met haar gezin van Toronto naar de voet van de Santa Monica Mountains bij Los Angeles. In haar achtertuin wonen rode lynxen, ratelslangen, poema's en coyotes. In De berg heeft ze haar liefde voor de wilde natuur verwerkt.

Edities & Details
Paperback: De berg - Lori Lansens
ISBN: 9789044354249
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 12-02-2018
Prijs: € 21,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: De berg - Lori Lansens
ISBN: 9789044347555
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-01-2016
Prijs: € 9,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Vertaler: Marjet Schumacher NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Verhalend thema: interior life THEMA: Gezinsleven fictie THEMA: Avonturenroman THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Action & Adventure BISAC: FICTION / Family Life BISAC: FICTION / Psychological
Meer boeken
Chika Unigwe - De middelste dochter
Chika Unigwe
Shubhangi Swarup - Breuklijnen van begeerte
Shubhangi Swarup
Emma Cline - De gast
Emma Cline
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: