Zoeken
Drie boeken van Inside zijn genomineerd voor het HELDEN 'Sportboek van het jaar'!
Derksen, De Raboploeg en Van Praag veroveren een plekje in de shortlist voor het 'Sportboek van het jaar'!

Drie boeken van Inside zijn genomineerd voor het HELDEN 'Sportboek van het jaar'!

Gepubliceerd op 12 april, 2022 om 15:30, aangepast op 12 april, 2022 om 15:35

In aanloop naar Wereldboekendag (23 april) heeft HELDEN een shortlist voor Sportboek van het jaar opgesteld met de tien beste sportboeken van het afgelopen jaar. Tot en met vandaag kan er gestemd worden op de top 10, waarna de je van 14 t/m 23 april kan er in ronde 2 gestemd worden op jullie top 3. Eind april maken ze het winnende boek bekend op onze social media kanalen. Door te stemmen maak automatisch kans op één van de top 3 boeken van de Sportboek van het Jaar verkiezing.

Maar liefst drie boeken van Inside zijn genomineerd: Derksen van Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman, De Raboploeg van Maarten Kolsloot en Van Praag van Willem Vissers. Dit vieren we groots door drie boekenpakketen van de geselecteerde boeken te verloten via onze Inside social media kanalen. Kijk dus snel en maak kans!

Stemmen kan hier!

Auteurs
Boeken
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman - Derksen
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman

Sportboek van het jaar

Maarten Kolsloot - De Raboploeg
Maarten Kolsloot

We horen van vergeten renners en gebroken dromen, maar ook van bekende coureurs als Michael Boogerd en Michael Rasmussen.

Willem Vissers - Van Praag
Willem Vissers

Een boek met talloze herinneringen aan Ajax en de KNVB, alsmede berichten en intriges vanuit de boezem van het bestuur van FIFA en UEFA

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: