Zoeken
Patricia Snel - Verblind

Verblind

Patricia Snel

Verblind

Patricia Snel

Bestel nu
Omschrijving

Sophie Dercksen is begin dertig. Het leven lacht haar toe: ze gaat trouwenmet een advocaat die het nog ver zal schoppen.Maar een flirtmet de nieuwe eigenaar van de tennisclub verandert alles. Ben Spaans is onweerstaanbaar, hij heeft humor, charme en een achteloos zelfvertrouwen. Voor Sophie begint een dubbelleven: enerzijds haar alledaagse bestaan in het teken van het aanstaande huwelijk, anderzijds haar extravagante tijdmet Ben vol seks, drugs en avontuur. Terwijl de politie inNoord-Holland een klopjacht opent op drugscriminelen, stelt Ben voor in Sophies oude appartement eenwietplantage te starten. Sophie is tot alles bereid omhemvoor zich tewinnen. Bovendien is het spannend en levert het veel geld op. Steedsmeer ontwijkt ze haar vrienden en verwaarloost haar verloofde. Pas als haar problemen toenemen, beseft ze hoe geïsoleerd ze is geraakt en hoe gevaarlijk haar positie geworden is. Kan Sophie nog terug? Verblind is een psychologische thriller van internationale allure. In soepel proza schotelt Patricia Snel de lezer een bloedstollend en realistisch verhaal voor. Ze maakt ook duidelijkwaaromzoveel gewonemensen verstrikt raken in dewereld van de softdrugs.Op geraffineerdewijze raakt de lezer in haar ban.Diewil nog maar één dingweten: hoe loopt dit af?

Auteur: Patricia Snel
Auteur

Bestsellerauteur Patricia Snel groeide op in Gouda en studeerde Italiaanse taal- en letterkunde en kunstgeschiedenis in Leiden. Eerder verschenen van haar de succesvolle thrillers Verblind, De intrigant, De expat en De jacht.

Edities & Details
Paperback: Verblind - Patricia Snel
ISBN: 9789044356250
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 31-01-2019
Prijs: € 23,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Digitale download: Verblind - Patricia Snel
ISBN: 9789049501297
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2010
Prijs: € 7,99
Omvang: 270 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 305 - Literaire thriller NUR: 332 - Thrillers THEMA: Verhalend thema: interior life THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense
Meer boeken
Bernice Berkleef - Vinex
Bernice Berkleef
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Illusie
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: