Zoeken
Carry Slee - Fatale liefde & Bangkok boy

Fatale liefde & Bangkok boy

Carry Slee

Fatale liefde & Bangkok boy

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

De negentienjarige Bo begrijpt er niets van als haar vriend Joep ineens een punt achter hun relatie zet. Als haar ergste woede is gezakt, wil ze van hem weten waarom hij het heeft uitgemaakt. Maar dan blijkt hij al te zijn verdwenen. Het enige teken van leven is een kaart die hij vanuit Bangkok heeft gestuurd. Wanneer Bo hem achternareist, raakt ze verzeild in een avontuur met verstrekkende gevolgen.

Amber erft van haar overleden tante dertigduizend euro. Nu kan ze samen met haar vriendin Liz een kledinglijn voor jongeren beginnen. Maar de liefde zet al hun toekomstplannen op losse schroeven. Liz wil gaan samenwonen met Djawad, maar ze weet niet dat hij met een groot geheim rondloopt. En Amber wordt verliefd op de aantrekkelijke en succesvolle Leon, maar ze weet niet wie hij in werkelijkheid is. Ze komen terecht in een web vol leugens...

Bangkok boy en Fatale liefde zijn twee spannende en eigentijdse young adult-boeken, geschreven in de aantrekkelijke en vlotte stijl die Carry Slee zo eigen is. Ze is vooral bekend van haar kinder- en jeugdboeken, maar ze is inmiddels ook een van de bestverkopende Nederlandse auteurs voor young adults.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Fatale liefde & Bangkok boy - Carry Slee
ISBN: 9789048853953
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 12-08-2019
Prijs: € 26,99
Omvang: 528 pagina's

Bestel

Paperback: Fatale liefde & Bangkok boy - Carry Slee
ISBN: 9789049926106
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 20-11-2012
Prijs: € 15,00
Omvang: 528 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: eerste ervaringen en opgroeien THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: daten, relaties en liefde THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Adolescence BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Dating & Relationships
Meer boeken
Cassandra Clare - Helderwitte macht
Cassandra Clare
Jennifer Niven - Ademloos
Jennifer Niven
Sarah Rees Brennan - De eerste vonk
Sarah Rees Brennan
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: