Zoeken
Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind - Een familie en een Griekse god

Een familie en een Griekse god

Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind

Nieuwe roman na bestseller Vier wandelaars en een Siciliaan
Een familie en een Griekse god

Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind

Nieuwe roman na bestseller Vier wandelaars en een Siciliaan
Bestel nu
Omschrijving

Een familie gaat op vakantie naar het Griekse eiland Kreta. Het familiebedrijf heeft de onderlinge verhoudingen het afgelopen jaar behoorlijk onder druk gezet en het gezin dreigt uit elkaar te vallen. Kort na aankomst komen de familieleden erachter dat het niet de luxevakantie zal worden waar ze op hadden gehoopt: ze gaan back to basic op wandelvakantie door het binnenland van Kreta. Gaat dit ze helpen om dichter tot elkaar te komen?

Hoe meer kilometers, hoe meer opgekropte frustraties en verdriet naar boven komen. En wanneer gaan ze het eindelijk eens over dat ene grote familiegeheim hebben?


Naar een idee van Elle van Rijn.

Fragment

Quotes
Wytske de Haan
'Een hilarische zomerroman met een serieuze ondertoon, fijn voor in de vakantiekoffer!'
Bruna
Readalicious
'Wat begint als een familievakantie wordt gaandeweg een indringend familieverhaal vol belangrijke thema's. Een familie & een Griekse god is een wandelverhaal met zoveel inhoud en goede thema's dat het me nog lang zal bijblijven. Een pageturner met een boodschap!'
Hebban
'Een makkelijk te lezen vakantieboek. Vol humor en vrolijk geschreven.
Het boek speelt zich af op het Griekse eiland Kreta wat ervoor zorgt dat je in vakantiesfeer komt.
Zeer ontspannend.'
Maria Spelt
Amber Martensen
'Wat een heerlijk verhaal en zo fijn geschreven. Hun vorige boek was ook al zo leuk dus mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn helemaal waargemaakt.'
Auteur: Elle van Rijn
Auteur

Elle van Rijn (1967) is auteur van vele succesvolle boeken, waar­onder de historische romans De crèche en Terug naar Insulinde, en de bestsellers Vier wandelaars en een Siciliaan en Een familie en een Griekse god. Samen met Lotta Magnusson en Jacqueline Rogers bedacht ze de nieuwe historische romanserie Het laatste weeshuis, waarvan het eerste deel, Vos, werd geschreven door Elle van Rijn.

Auteur: Ronald Giphart
Auteur

Ronald Giphart is schrijver van vele boeken, waaronder de bestsellers Phileine zegt sorry en Ik omhels je met duizend armen.

Auteur: Roos Schlikker
Auteur

Roos Schlikker is van vele markten thuis: ze is columnist voor Het Parool en Libelle, schrijft scenario's voor theater en tv, schuift geregeld aan bij talkshows en maakt samen met Malou Holshuijsen de succesvolle podcast Dit komt nooit meer goed. In haar laatste roman Moeder van glas schreef ze over haar bipolaire moeder.

Auteur: Femmetje de Wind
Auteur

Femmetje de Wind is schrijver, journalist, columnist en uitgever. Ze studeerde Rechten en Vergelijkende Kunstwetenschap en werkte jaren als hoofdredacteur van verschillende magazines. In 2015 debuteerde ze met de roman Rivka - waar ze veel lof mee oogstte en die deels gebaseerd is op het oorlogsverleden van haar vader. Daarna schreef ze de roman Het beloofde leven en verzorgde ze de bundel Door hun ogen, met daarin verhalen van Holocaust-overlevenden. Ook schreef ze mee aan de bestsellers Vier wandelaars en een Siciliaan en Een familie en een Griekse god.

Edities & Details
Audio download: Een familie en een Griekse god - Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind
ISBN: 9789044366488
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-05-2023
Prijs: € 12,99
Speelduur: 474 minuten

Bestel

Paperback: Een familie en een Griekse god - Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind
ISBN: 9789044366464
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 11-05-2023
Prijs: € 22,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: Een familie en een Griekse god - Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind
ISBN: 9789044366471
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 11-05-2023
Prijs: € 4,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Serie: De wandelaars Voorlezer: Elle van Rijn Voorlezer: Femmetje de Wind Voorlezer: Ronald Giphart Voorlezer: Roos Schlikker NUR: 301 - Literaire roman, novelle NUR: 340 - Populaire fictie THEMA: Gezinsleven fictie THEMA: Wandelen, trekken THEMA: Gezinspsychologie THEMA: Kreta BISAC: FICTION / Psychological BISAC: TRAVEL / Europe / Greece BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / Dysfunctional Families BISAC: SPORTS & RECREATION / Hiking
Nieuws
Zomerse Book Tour met Roos Schlikker en Elle van Rijn

Zomerse Book Tour met Roos Schlikker en Elle van Rijn

Tijdens de Zomerse Books on Tour zullen auteurs Roos Schlikker en Elle van Rijn hun wandelroman Een familie en een Griekse god presenteren. Het boek is de opvolger van Vier Wandelaars en een Siciliaan dat vorige zomer wekenlang in de bestsellerlijsten stond. Lees meer »

Lancering 'Een familie en een Griekse god'

Lancering 'Een familie en een Griekse god'

Op 10 mei werd Een familie en een Griekse god, de nieuwe roman van Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind, feestelijke gepresenteerd bij Amstelhaven. Ook op 11 mei waren de auteurs aanwezig bij de Libelle Zomerweek voor de publieke presentatie. Lees meer »

Meer boeken
Anne Schepers - De daden
Anne Schepers
Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers, Naïma - Tussen drie vrouwen
Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers, Naïma
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: