Zoeken
Lancering 'Een familie en een Griekse god'
Op 10 mei werd Een familie en een Griekse god, de nieuwe roman van Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind, feestelijke gepresenteerd bij Amstelhaven. Ook op 11 mei waren de auteurs aanwezig bij de Libelle Zomerweek voor de publieke presentatie.

Lancering 'Een familie en een Griekse god'

Gepubliceerd op 11 mei, 2023 om 12:00, aangepast op 11 mei, 2023 om 16:11

Tijdens de presentatie bij Amstelhaven werden auteurs Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikkere en Femmetje de Wind geïnterviewd door Claudia Straatmans, hoofdredacteur Nouveau. Hierna werden de eerste exemplaren uitgereikt aan de kinderen van de auteurs, het is tenslotte een boek over familiebanden. 

Ook op 11 mei werden de auteurs tijdens de presentatie van de Libelle Zomerweek geïnterviewd, ditmaal door Jet Sol. Met een glaasje Ouzo konden alle aanwezigen proosten op de lancering van dit tweede wandelverhaal!

Een familie en een Griekse god is de nieuwe roman na bestseller Vier wandelaars en een Siciliaan. Een familie gaat op vakantie naar het Griekse eiland Kreta. Het familiebedrijf heeft de onderlinge verhoudingen het afgelopen jaar behoorlijk onder druk gezet en het gezin dreigt uit elkaar te vallen. Kort na aankomst komen de familieleden erachter dat het niet de luxevakantie zal worden waar ze op hadden gehoopt: ze gaan back to basic op wandelvakantie door het binnenland van Kreta. Gaat dit ze helpen om dichter tot elkaar te komen?

Klik op de links hieronder om meer te weten te komen over het boek en/of de auteurs!

Auteurs
Boeken
Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind - Een familie en een Griekse god
Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind

Nieuwe roman na bestseller Vier wandelaars en een Siciliaan

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: