Zoeken
Jodi Picoult - Het tere kind

Het tere kind

Jodi Picoult

Een ziek kind, een wanhopige ouder, een hartverscheurende keuze.

Het tere kind

Jodi Picoult

Een ziek kind, een wanhopige ouder, een hartverscheurende keuze.
Omschrijving

Charlotte O'Keefe's dochtertje Willow is geboren met een ernstige ziekte die gekenmerkt wordt door broze botten. Wanneer ze valt, kan ze gemakkelijk haar benen breken. Na jaren voor Willow te hebben gezorgd, komen haar ouders in geldnood. Dan krijgt Charlotte een reddingslijn toegeworpen. Ze kan haar arts verloskundige een proces aandoen omdat deze haar niet van tevoren heeft verteld dat haar baby zwaar gehandicapt zou zijn. Met een schadevergoeding zal Willow levenslang verzekerd zijn van de zorg die ze nodig heeft. Maar de arts-verloskundige die Charlotte voor de rechter daagt, is niet alleen Charlottes arts, maar ook haar beste vriendin.

Auteur: Jodi Picoult
Auteur

Jodi Picoult is de auteur van De verhalenvertelster, Voor de wolven, De tiende cirkel en nog vele andere romans, die altijd de top van de New York Times-bestsellerlijst bereiken. Er zijn wereldwijd meer dan 26 miljoen exemplaren van haar boeken in omloop in 37 taalgebieden. Jodi woont met haar gezin in New Hampshire, Verenigde Staten.

Edities & Details
Audio download: Het tere kind - Jodi Picoult
ISBN: 9789044363579
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 09-07-2021
Prijs: € 12,99

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Voorlezer: Marjolein Algera NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Gezondheid: kinderen BISAC: FICTION / Family Life BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Medical BISAC: FICTION / Psychological
Meer boeken
Liese O'Hallaron Schwarz - Wat er te redden viel
Liese O'Hallaron Schwarz
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: