Zoeken
Xenia Kasper - De countdown

De countdown

Xenia Kasper

De countdown

Xenia Kasper

Bestel nu
Omschrijving

Eva, succesvol journaliste, pakt de dingen allemaal wat anders aan. Ze heeft zich vast voorgenomen om haar dochter Kira iets meer mee te geven dan het gebruikelijke ¿survival-pakket¿. Wat Eva betreft horen bij een goede opvoeding ook een wijncursus voor pubers, kennis van de haute cuisine, designerkleding, luxe reizen en nog wat a-typische dingen.
En dan is het bijna zover. Kira¿s laatste schooljaar begint en moeder en dochter storten zich nog een jaar lang vol overgave in het leven onder een dak. Ze keuren samen universiteiten, ondergaan een cosmetische laser-behandeling, achterhalen de waarheid van sekslijnen, krijgen te maken met een scooter-ongeluk, maar ook met minnaars en relatie-perikelen. Met name voor Eva is het laatste jaar een rollercoaster van nieuwe angsten, moederliefde, trots, en de overtuiging dat loslaten onvermijdelijk is.
Xenia Kasper beschrijft in Countdown op hilarische und onconventionele wijze een a-typische moeder-dochter relatie, waarin vertrouwen en luxe een grotere rol spelen, dan gezag en grenzen stellen.

Auteur: Xenia Kasper
Auteur

Edities & Details
Digitale download: De countdown - Xenia Kasper
ISBN: 9789049952204
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-02-2012
Prijs: € 7,99
Omvang: 274 pagina's

Bestel

Paperback: De countdown - Xenia Kasper
ISBN: 9789049998479
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 24-06-2009
Prijs: € 18,95
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 340 - Populaire fictie NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Fiction companions THEMA: Verhalend thema: interior life THEMA: Gezinsleven fictie THEMA: Vertaalde fictie BISAC: JUVENILE NONFICTION / General BISAC: FICTION / Family Life BISAC: FICTION / Psychological
Meer boeken
Lisa Maschhaupt - Niet mals
Lisa Maschhaupt
Ali Hazelwood - De liefdeshypothese
Ali Hazelwood
Emily Henry - Book Lovers
Emily Henry
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: