Zoeken
Sophie Kinsella - De vraagprijs

De vraagprijs

Sophie Kinsella

De vraagprijs

Sophie Kinsella

Omschrijving

Liz en Jonathan hebben niet één maar twee hypotheken, een berg schulden en een mopperende puberdochter. Tot makelaar Marcus in hun leven verschijnt - en al hun problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Marcus regelt de perfecte huurders voor hun oude huis. Harten en dromen slaan op tilt. En spoedig zijn de levens van alle betrokkenen aan een grondige renovatie toe. Zou Marcus daar ook raad op weten?

Auteur: Sophie Kinsella
Auteur

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Voor wat hoort wat en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

Edities & Details
Digitale download: De vraagprijs - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044335569
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2012
Prijs: € 8,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Family Life BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Romance / Contemporary
Meer boeken
Joris-Karl Huysmans - Aan de vrouw
Joris-Karl Huysmans
Emma Cline - Daddy
Emma Cline
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: