Zoeken
Cathy Kelly - De magie van kerst

De magie van kerst

Cathy Kelly

De magie van kerst

Cathy Kelly

Bestel nu
Omschrijving

Cathy Kelly heeft haar eerste korte verhalenbundel geschreven. De magie van Kerst is een hartverwarmende verzameling van inspirerende en charmante feelgood verhalen over het leven, de liefde en de dilemmas van alledag waar wij allemaal mee te maken hebben.
Zullen de twee vrijgezelle zussen Dolores en Genevieve zich eindelijk los kunnen maken van hun strenge moeder? Gaat Larissa zich ook dit jaar weer dodelijk verlegen voelen tijdens de Kerstparty op kantoor? En durft Alice haar huis en haar hart open te stellen voor de enige bezoeker die ze niet wil zien deze Kerst? Dan is er nog de mysterieuze Madame Lucia met haar kristallen bol. Kan zij het lot van haar klanten echt een handje helpen?
Negentien ontroerende en humoristische verhalen waar voor iedereen iets herkenbaars in zit. Haal de kerstversiering tevoorschijn en geniet van Cathy Kellys kenmerkende betoverende schrijfstijl.

Auteur: Cathy Kelly
Auteur

Cathy Kelly is de internationale bestsellerauteur van Speciaal voor jou, Dan komt alles goed, Het huis aan het plein en vele andere romans. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF en woont met haar gezin in Wicklow, Ierland.

Edities & Details
Digitale download: De magie van kerst - Cathy Kelly
ISBN: 9789044337303
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 13-11-2012
Prijs: € 7,99
Omvang: 307 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 304 - Vertaalde verhalenbundels THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / Short Stories (single author)
Meer boeken
Cathy Kelly - Sterren stralen
Cathy Kelly
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: