Zoeken
Cathy Kelly - Speciaal voor jou

Speciaal voor jou

Cathy Kelly

Speciaal voor jou

Cathy Kelly

Bestel nu
Omschrijving

Je zou zo verliefd kunnen worden op het Ierse stadje Redstone. De mensen zijn aardig en in de winkels en cafés heerst een gezellige drukte. Ook Francesca voelt zich hier thuis. Hoewel haar man werkloos en depressief is, en bij haarzelf de overgang opspeelt, probeert ze vrolijk en energiek te blijven om haar gezin bij elkaar te houden.
Peggy is altijd een rusteloze ziel geweest. Nu ze de dertig nadert is het eindelijk gelukt haar droom te verwezenlijken. Ze heeft haar eigen winkel geopend, midden in de stad. Zal ze nu ook de liefde toelaten in haar hart?
Wanneer de Australische weduwe Lillie op zoek gaat naar haar roots in Ierland, belandt ze in Redstone waar ze al snel nieuwe vrienden maakt. Maar Lillie kan niet met haar eigen grote verdriet omgaan.

Cathy Kelly, bestsellerauteur van onder andere Speciaal voor jou, Dan komt alles goed, Het huis aan het plein en Het hart van een vrouw, was journaliste voordat ze romans begon te schrijven. Haar werk, geïnspireerd op de boeken van Maeve Binchy, wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF. Ze woont met haar gezin in Wicklow, Ierland.

Auteur: Cathy Kelly
Auteur

Cathy Kelly is de internationale bestsellerauteur van Speciaal voor jou, Dan komt alles goed, Het huis aan het plein en vele andere romans. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF en woont met haar gezin in Wicklow, Ierland.

Edities & Details
Digitale download: Speciaal voor jou - Cathy Kelly
ISBN: 9789044349580
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 13-10-2015
Prijs: € 7,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Paperback: Speciaal voor jou - Cathy Kelly
ISBN: 9789044349573
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 24-08-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Digitale download: Speciaal voor jou - Cathy Kelly
ISBN: 9789044340259
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-08-2013
Prijs: € 7,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Verhalend thema: interior life THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Psychological
Meer boeken
Martin MacInnes - Overgave
Martin MacInnes
Maud Ventura - Mijn man
Maud Ventura
Sara Nisha Adams - De troostbibliotheek
Sara Nisha Adams
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: