Zoeken
In oktober verschijnt bij uitgeverij Horizon: 'Cemi escape boek: Céline vs Michiel' van Céline Dept en Michiel Callebaut
Spannend interactief verhaal met CEMI in de hoofdrol

In oktober verschijnt bij uitgeverij Horizon: 'Cemi escape boek: Céline vs Michiel' van Céline Dept en Michiel Callebaut

Gepubliceerd op 11 september, 2023 om 16:58

Céline en Michiel krijgen geweldig nieuws: de finale van het WK-voetbal vindt plaats in Amsterdam en niemand minder dan Céline mag de aftrap geven bij de laatste wedstrijd. Het lijkt wel een droom.

Op de dag van de finale vertrekt het YouTube-duo ruim op tijd met de trein vanuit België. Alles lijkt vlot te verlopen, maar net op de grens met Nederland staat de trein plots stil. Het toestel blijkt defect. Stopt de reis hier? Céline en Michiel geven niet op en besluiten er een challenge van te maken: wie raakt het snelst in Amsterdam?

Céline vs Michiel is een spannend escape-boek.

Auteurs
Auteur: Céline Dept

CEMI is een Belgisch duo (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut) dat vooral bekend is vanwege hun filmpjes op TikTok en YouTube. Hun hoofdkanaal op YouTube heeft meer dan 9 miljoen abonnees. Hiermee hebben ze het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal in België. In 2022 en 2023 verschenen Doeboek, Doeboek 2 en Céline vs. Michiel bij Horizon.

Auteur: Michiel Callebaut

CEMI is een Belgisch duo (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut) dat vooral bekend is vanwege hun filmpjes op TikTok en YouTube. Hun hoofdkanaal op YouTube heeft meer dan 5 miljoen abonnees. Hiermee hebben ze het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal in België. In 2022 en 2023 verschenen Doeboek en Doeboek 2 bij Horizon.

Boeken
Céline Dept en Michiel Callebaut - CEMI Doeboek 2
Céline Dept en Michiel Callebaut

Na groot succes: nieuw boek van populair YouTube-duo

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: