Zoeken
Céline Dept en Michiel Callebaut - CEMI Doeboek 2

CEMI Doeboek 2

Céline Dept en Michiel Callebaut

Na groot succes: nieuw boek van populair YouTube-duo
CEMI Doeboek 2

Céline Dept en Michiel Callebaut

Na groot succes: nieuw boek van populair YouTube-duo
Bestel nu
Omschrijving

Youtubers Céline en Michiel beleefden zoveel plezier aan het maken van hun eerste Doeboek, dat ze besloten om een tweede boek te maken. Deze keer staat humor centraal. Houd je vast voor een flinke lading pranks, hilarische challenges, mopjes en grappige weetjes. Dit alles overgoten met een knotsgek CEMI-sausje.

Auteur: Céline Dept
Auteur

CEMI is een Belgisch duo (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut) dat vooral bekend is vanwege hun filmpjes op TikTok en YouTube. Hun hoofdkanaal op YouTube heeft meer dan 9 miljoen abonnees. Hiermee hebben ze het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal in België. In 2022 en 2023 verschenen Doeboek, Doeboek 2 en Céline vs. Michiel bij Horizon.

Auteur: Michiel Callebaut
Auteur

CEMI is een Belgisch duo (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut) dat vooral bekend is vanwege hun filmpjes op TikTok en YouTube. Hun hoofdkanaal op YouTube heeft meer dan 5 miljoen abonnees. Hiermee hebben ze het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal in België. In 2022 en 2023 verschenen Doeboek en Doeboek 2 bij Horizon.

Edities & Details
Paperback: CEMI Doeboek 2 - Céline Dept en Michiel Callebaut
ISBN: 9789464103519
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 04-05-2023
Prijs: € 12,99
Omvang: 96 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Horizon Serie: CEMI NUR: 210 - Non-fictie kinderboeken (< 12 jaar) THEMA: Interactieve en activiteitsboeken en pakketten voor kinderen BISAC: JUVENILE NONFICTION / Activity Books
Meer boeken
OnneDi - OnneDIY
OnneDi
Bieke Van Gelder - Onze helden: Nina Derwael
Bieke Van Gelder
Izzi Howell - Maak dat de kat wijs!
Izzi Howell
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: