Zoeken
Begin mei verschijnt bij uitgeverij Horizon: CEMI Doeboek 2 van Céline Dept en Michiel Callebaut
Na groot succes: nieuw boek van populair YouTube-duo

Begin mei verschijnt bij uitgeverij Horizon: CEMI Doeboek 2 van Céline Dept en Michiel Callebaut

Gepubliceerd op 24 april, 2023 om 13:44, aangepast op 26 april, 2023 om 10:17

Youtubers Céline en Michiel beleefden zoveel plezier aan het maken van hun eerste Doeboek, dat ze besloten om een tweede boek te maken. Deze keer staat humor centraal. Hou je vast voor een flinke lading pranks, hilarische challenges, mopjes en grappige weetjes. Dit alles overgoten met een knotsgek CEMI-sausje.

Het eerste boek was een regelrechte bestseller: meer dan 12.000 verkochte exemplaren. Ondertussen heeft het duo meer dan 3 miljoen abonnees op YouTube.

Auteurs
Auteur: Céline Dept

CEMI is een Belgisch duo (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut) dat vooral bekend is vanwege hun filmpjes op TikTok en YouTube. Hun hoofdkanaal op YouTube heeft meer dan 9 miljoen abonnees. Hiermee hebben ze het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal in België. In 2022 en 2023 verschenen Doeboek, Doeboek 2 en Céline vs. Michiel bij Horizon.

Auteur: Michiel Callebaut

CEMI is een Belgisch duo (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut) dat vooral bekend is vanwege hun filmpjes op TikTok en YouTube. Hun hoofdkanaal op YouTube heeft meer dan 5 miljoen abonnees. Hiermee hebben ze het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal in België. In 2022 en 2023 verschenen Doeboek en Doeboek 2 bij Horizon.

Boeken
Céline Dept en Michiel Callebaut - CEMI Doeboek 2
Céline Dept en Michiel Callebaut

Na groot succes: nieuw boek van populair YouTube-duo

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: