Zoeken
17 mei 2023 verschijnt bij The House of Books:  'Een familie en een Griekse god' van Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker & Femmetje de Wind
Nieuwe roman na bestseller Vier wandelaars en een Siciliaan

17 mei 2023 verschijnt bij The House of Books: 'Een familie en een Griekse god' van Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker & Femmetje de Wind

Gepubliceerd op 14 december, 2022 om 12:27, aangepast op 14 december, 2022 om 12:29

Na het succes van de bestseller Vier wandelaars en een Siciliaan verschijnt dit voorjaar een nieuwe wandelroman. Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind zijn naar Griekenland geweest om te schrijven en zelf ook de wandeltocht te lopen die hun personages ondergaan.

Over Vier wandelaars en een Griekse god:

Een familie gaat op vakantie naar het Griekse eiland Kreta. Het familiebedrijf heeft de onderlinge verhoudingen het afgelopen jaar behoorlijk onder druk gezet en het gezin dreigt uit elkaar te vallen. Kort na aankomst komen de familieleden erachter dat het niet de luxevakantie zal worden waar ze op hadden gehoopt: ze gaan back to basic op wandelvakantie door het binnenland van Kreta. Gaat dit ze helpen om dichter tot elkaar te komen?

Hoe meer kilometers, hoe meer opgekropte frustraties en verdriet naar boven komen. En wanneer gaan ze het eindelijk eens over dat ene grote familiegeheim hebben?

 

Naar een idee van Elle van Rijn.

Auteurs
Boeken
Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind - Een familie en een Griekse god
Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind

Nieuwe roman na bestseller Vier wandelaars en een Siciliaan

Marion Pauw, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind - Vier wandelaars en een Siciliaan
Marion Pauw, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind

Unieke roman geschreven door vier schrijfsters

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: