Zoeken
Eind september verschijnt n.a.v. de Week Tegen Pesten 2022  'Spijt! - Het stripboek' door Carry Slee
Dé Carry Slee-klassieker Spijt! nu als strip Scenario: Ahmad Resh - Tekeningen: Ralf van der Hoeven

Eind september verschijnt n.a.v. de Week Tegen Pesten 2022 'Spijt! - Het stripboek' door Carry Slee

Gepubliceerd op 6 september, 2022 om 09:46

Ter ere van de Week Tegen Pesten (maandag 26 t/m vrijdag 30 september) verschijnt het stripboek van Spijt! De bestseller van Carry Slee werd eerder al succesvol verfilmd en bewerkt tot musical. Ahmad Resh schreef het script voor de nieuwe stripbewerking en striptekenaar Ralf van der Hoeven maakte de tekeningen.

SPIJT!

Jochem is het mikpunt van gepest op school. David doet er niet aan mee, maar hij durft er ook niks van te zeggen. Op een ochtend krijgen de leerlingen te horen dat Jochem na een schoolfeest niet is thuisgekomen. David voelt zich schuldig. Waarom heeft hij zijn mond nooit opengedaan? Hij wil Jochem graag vertellen dat het hem spijt. Hopelijk is het nog niet te laat...

Auteurs
Auteur: Carry Slee

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Auteur: Ahmad Resh

Ahmad Resh (1989) is scenarioschrijver van diverse stripboeken, waaronder een bewerking van de jeugdroman Spijt! en de thriller Terug naar de kust. Resh begon zijn carrière bij weekblad Donald Duck en vertaalde onder andere stripboeken vanuit het Engels, Duits en Turks.

Boeken
Carry Slee - Spijt! - Stripboek
Carry Slee

Het stripboek van dé Carry Slee-klassieker: Spijt!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: