Zoeken
Drie titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60
Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens stijgt maar liefst 8 plekken.

Drie titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 6 december, 2023 om 12:09, aangepast op 6 december, 2023 om 12:16

Voetbal kijken met Van Basten van bestsellerauteur Michel van Egmond staat deze week op nummer 26. In deze bundel voert Michel van Egmond de lezer in een serie eigenzinnige reportages langs de sportonderwerpen die hem fascineren. Het is zijn meest persoonlijke boek tot nu toe.

Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens is weer aan het stijgen in de lijst en staat deze week op nummer 43. Ongelooflijk hoelang deze titel al in De Bestseller 60 staat. Dit prachtige verhaal blijft nog steeds nieuwe lezers vinden.

Juf Braaksel en de gigantische ontploffing staat op nummer 53 deze week. Eindelijk is het zover: vandaag gaat groep zeven op schoolreis! Ze kunnen niet wachten tot de bus naar Texel vertrekt. Maar dan krijgen ze de schrik van hun leven. Net voordat de bus gaat rijden stapt juf Braaksel in. Ze dachten dat ze voorgoed van haar af waren, maar ze is terug!

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Auteur: Carry Slee

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Michel van Egmond - Voetbal kijken met Van Basten
Michel van Egmond

Van Egmonds meest persoonlijke boek tot nu toe

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Carry Slee - Juf Braaksel en de gigantische ontploffing
Carry Slee

Een gloednieuw deel in de spannende en grappige Juf Braaksel-serie!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: