Zoeken
Carry Slee met maar liefst twee titels in De Bestseller 60
Voetbal kijken met van Basten van Michel van Egmond stijgt door naar nummer #14

Carry Slee met maar liefst twee titels in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 22 november, 2023 om 13:00, aangepast op 22 november, 2023 om 18:22

Voetbal kijken met van Basten van bestsellerauteur Michel van Egmond stijgt maar liefst 38 plekken deze week naar nummer #14. In deze bundel voert Michel van Egmond de lezer in een serie eigenzinnige reportages langs de sportonderwerpen die hem fascineren. Het is zijn meest persoonlijke boek tot nu toe.

Terug in De Bestseller 60 deze week is Zijn jongen van Carry Slee. Zijn jongen is een ontroerend, oprecht verhaal over gezinsverhoudingen, de rollen die we aannemen voor wie we liefhebben - en je eigen identiteit omarmen. Zijn jongens re-enters De Bestsellerlijst op nummer #24.

Maar Carry komt met nog een titel terug in de lijst. Op nummer #57 vinden we namelijk Juf Braaksel en de gigantische ontploffing. Eindelijk is het zover: vandaag gaat groep zeven op schoolreis! Ze kunnen niet wachten tot de bus naar Texel vertrekt. Maar dan krijgen ze de schrik van hun leven. Net voordat de bus gaat rijden stapt juf Brakel in. Ze dachten dat ze voorgoed van haar af waren, maar ze is terug! En nog meer mooi nieuws rondom Carry, want vanaf 10 december draait Juf Braaksel en de magische ring in de bioscoop.

En na meer dan 136 weken is Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens net buiten De Bestseller 60 gevallen. We vinden deze prachtige, internationale bestseller op nummer #62.

Meer informatie over de Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Carry Slee

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Boeken
Carry Slee - Zijn jongen
Carry Slee

Midprice-editie van de bestseller Zijn jongen

Michel van Egmond - Voetbal kijken met Van Basten
Michel van Egmond

Van Egmonds meest persoonlijke boek tot nu toe

Carry Slee - Juf Braaksel en de gigantische ontploffing
Carry Slee

Een gloednieuw deel in de spannende en grappige Juf Braaksel-serie!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: