Zoeken
Overamstel in de media week 25
Afgelopen week bij Overamstel

Overamstel in de media week 25

Gepubliceerd op 27 juni, 2022 om 17:05

MOON

Acht prinsessen en een toverspiegel, geschreven door Natasha Farrant, heeft een 8 gescoord in de recensie van Coole Suggesties. Het hoge cijfer komt waarschijnlijk door de mooie moralen achter de verhalen, zoals de recensent zei. Ook werd er een recensie van Het Reservaat van Barbara Jurgens op de blog geplaatst. Dit boek kreeg een 7. ‘Een aanrader voor iedereen die wel wat inspiratie kan gebruiken,’ zo omschreef Mediasmarties 365 dingen om te doen met je kleinkind van Annemarie Bon in de recensie van het boek.  Ze vonden het een geweldig boek vol inspiratie. Kleuterrijk_juf.elsie vond Het dikke vogelboek van Marianne Busser en Ron Schröder, dat bomvol weetjes en feitjes over vogels staat, leuk en interessant. Ze noemde het dan ook een ‘must-have’ voor in de boekenkast. De leestafel schreef een recensie van Uit een potje van Deborah Marcero en vond het verhaal wonderschoon. Ook de illustraties, gemaakt door de auteur zelf, werden geprezen.

CARRERA

Het Nederlands Dagblad vertelde in een recensie wat je allemaal kunt verwachten van de recent verschenen Borrelbijbel van Ramon Brugman. Daarnaast heeft het dagblad ook een paar dagen achter elkaar per dag één recept uit het kookboek gedeeld. Enkele recepten uit De chef die je wilt zijn van Andy Baraghani zijn gedeeld door JAN magazine. ‘Een oogstrelend kookboek waaruit je echt álles wilt maken, omdat het nét even anders is, altijd verrassend en allemaal even goddelijk,’ zei de recensent er ook bij.

Java van Maureen Tan kreeg heel wat aandacht in de media. Zo hebben Coole Suggesties, Kookboekennieuws en NRC er een recensie over geschreven. OKOKO deelde wat recepten uit het boek en Lunchroom interviewde de auteur. Ze hadden het onder andere over hoe de passie voor koken bij de auteur is ontstaan.

Een paar recepten uit Masterclass Spiesjes van Julius Jaspers zijn gedeeld in magazine VISION. Ze zijn zo uitgekozen dat de lezer niet te lang achter het vuur hoeft te staan. Superhandig dus! Allerhande deelde twee recepten uit het Surinaamse kookboek Switi Sranan van Noni Kooiman. Ook werd er wat verteld over het land. Daarnaast is er ook een winactie. Het boek wordt aan zes gelukkige mensen weggegeven.

LEBOWSKI

Simone Atangana Bekono, auteur van Confrontaties, zal op 25 juni de Anton Wachterprijs 2022 in ontvangst nemen. Zo vertelde de Tijdgeest. De recensent vond dat Simone het verhaal van de hoofdpersoon prachtig weergeeft.

THB

Het door TikTok gehypte boek De liefdeshypothese van Ali Hazelwood is nu eindelijk ook in het Nederlands verkrijgbaar. Boekenblogs Adorable Books en Iselle leest hebben het al gelezen. Beide blogs reageren er vooral positief op. Zo heeft de een er haast niks negatiefs op aan te merken en geeft de ander het boek 5 sterren.

Een recensie van Vier wandelaars en een Siciliaan van Marion Pauw, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind stond in de NRC. Het werd omschreven als een hilarische en goed geschreven roman.

 

Auteurs
Boeken
Natasha Farrant - Acht prinsessen en een toverspiegel
Natasha Farrant

Een prachtig sprookjesboek vol stoere en heldhaftige prinsessen

Annemarie  Bon - 365 dingen om te doen met je kleinkind
Annemarie Bon

Het ideale boek voor opa's en oma's!

Marianne Busser & Ron Schröder - Het dikke vogelboek
Marianne Busser & Ron Schröder

Heel veel leuke versjes en weetjes over vogels die je in ons land kunt vinden!

Barbara Jurgens - Het Reservaat
Barbara Jurgens

In Super City is iedereen Happy. Of toch niet?

Deborah Marcero - Uit een potje
Deborah Marcero

Een prachtig nieuw prentenboek over Benjamin, een klein konijntje met grote gevoelens

Ramon Brugman - Borrelbijbel
Ramon Brugman

Hét naslagwerk voor elke liefhebber van borrelhapjes!

Andy Baraghani - De chef die je wilt zijn
Andy Baraghani

Baraghani laat je zien hoe je je kookstijl kunt definiëren en ontwikkelen.

Julius Jaspers - Spiesjes
Julius Jaspers

Dé reeks waar culinaire onderwerpen door specialisten wordt aangeboden.

Maureen Tan - Java
Maureen Tan

Het nieuwe kookboek van bestsellerauteur Maureen Tan.

Noni Kooiman - Switi Sranan
Noni Kooiman

De rijke keuken van het land van mijn vader

Simone Atangana Bekono - Confrontaties
Simone Atangana Bekono

Een prachtige midprice van slechts € 12,50 voor het meest bekroonde & bejubelde debuut van 2021

Ali Hazelwood - De liefdeshypothese
Ali Hazelwood

Sexy, romantisch en zo goed: dé TikTok-sensatie van het jaar

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: