Zoeken
Carry Slee is auteur van de maand op Luisterrijk.nl
Tijd om een nieuw luisterboek aan te schaffen en daar bij weg te dromen! Voor alle Carry Slee-fans, iedereen die nog een nieuw boek zoekt of al heel lang wil lezen: grijp in februari je kans!

Carry Slee is auteur van de maand op Luisterrijk.nl

Gepubliceerd op 9 februari, 2022 om 15:55, aangepast op 7 september, 2022 om 10:45

Carry Slee is namelijk auteur van de maand op Luisterrijk.nl. Dat betekent dat alle kinderluisterboeken van Carry Slee nu met 50% korting te koop én te beluisteren zijn. Je kunt kiezen uit maar liefst 41 luisterboeken voor alle leeftijden, van 4 tot 16+.

Zo kun je luisteren naar het nieuwste deel van de Juf Braaksel-serie, Juf Braaksel en de mysterieuze verdwijning, maar ook naar Een kringetje van tralala, Klapzoenen en Valsspelers en haar nieuwste 12+-boek Fake!

Benieuwd naar de rest van de boeken? Via deze link vind je informatie over alle kinderluisterboeken die meedoen aan de actie! Veel plezier met luisteren 😊

Auteurs
Auteur: Carry Slee

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Boeken
Carry Slee - Een kringetje van tralala
Carry Slee

De leukste kleuterverhalen van Carry Slee.

Carry Slee - Klapzoenen en valsspelers
Carry Slee

De kinderen van De Grote Beer - groep 6

Carry Slee - Juf Braaksel en de mysterieuze verdwijning
Carry Slee

Eindelijk een nieuw, spannend Juf Braaksel-avontuur!

Carry Slee - Fake!
Carry Slee

Een spannend 12+-boek van Carry Slee over de gevaren van fake news

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: