Zoeken
Carry Slee - Klapzoenen en valsspelers

Klapzoenen en valsspelers

Carry Slee

De kinderen van De Grote Beer - groep 6
Klapzoenen en valsspelers

Carry Slee

De kinderen van De Grote Beer - groep 6
Omschrijving

Kim, Daan, Quilfort, Frank en Lisa zitten nu in groep 6 van De Grote Beer. Het wordt een spannend jaar. Niet alleen omdat ze echte bovenbouwers zijn, maar ook omdat ze mee mogen doen met het schoolvoetbaltoernooi. Gelukkig is meester Karel een fantastische trainer. Het elftal van de Poortwachter is loeisterk, maar het zijn zulke onsportieve treiterkoppen dat ze de Bloedzuigers worden genoemd. Dan zien de kinderen van De Grote Beer dat Frank steeds met een van de Bloedzuigers staat te smoezen. De bovenbouwers schrikken zich rot. Wat moet Frank daar?

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de meest bekende kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Klapzoenen en valsspelers - Carry Slee
ISBN: 9789048860388
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-01-2021
Prijs: € 9,99
Speelduur: 135 minuten

Bestel

Uitgeverij: Moon Voorlezer: Chava voor in ’t Holt NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen BISAC: JUVENILE FICTION / School & Education
Meer boeken
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: