Zoeken
Carry Slee - Klapzoenen en valsspelers

Klapzoenen en valsspelers

Carry Slee

Klapzoenen en valsspelers

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

De kinderen van De Grote Beer groep 6
Klapzoenen en valsspelers
Kim, Daan, Quilfort, Frank en Lisa zitten nu in groep 6 van De Grote Beer. Het wordt een spannend jaar. Niet alleen omdat ze echte bovenbouwers zijn, maar ook omdat ze mee mogen doen met het schoolvoetbaltoernooi. Gelukkig is meester Karel een fantastische trainer. Het elftal van de Poortwachter is loeisterk, maar het zijn zulke onsportieve treiterkoppen dat ze de Bloedzuigers worden genoemd. Dan zien de kinderen van De Grote Beer dat Frank steeds met een van de Bloedzuigers staat te smoezen. De bovenbouwers schrikken zich rot. Wat moet Frank daar?
Kim
Frank
Lisa
Quilfort

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Klapzoenen en valsspelers - Carry Slee
ISBN: 9789048860388
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-01-2021
Prijs: € 9,99
Speelduur: 131 minuten

Bestel

Paperback: Klapzoenen en valsspelers - Carry Slee
ISBN: 9789049922658
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 01-08-2007
Prijs: € 7,95
Omvang: 79 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: De kinderen van De Grote Beer Voorlezer: Chava voor in ’t Holt NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen BISAC: JUVENILE FICTION / School & Education BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Bullying BISAC: JUVENILE FICTION / Sports & Recreation / Soccer
Nieuws
Carry Slee is auteur van de maand op Luisterrijk.nl

Carry Slee is auteur van de maand op Luisterrijk.nl

Tijd om een nieuw luisterboek aan te schaffen en daar bij weg te dromen! Voor alle Carry Slee-fans, iedereen die nog een nieuw boek zoekt of al heel lang wil lezen: grijp in februari je kans! Lees meer »

Meer boeken
Iris Boter - Zootje ongeregeld
Iris Boter
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: