Zoeken
Dave Eggers - Hoe hongerig wij zijn

Hoe hongerig wij zijn

Dave Eggers

De eerste verhalenbundel van Dave Eggers
Hoe hongerig wij zijn

Dave Eggers

De eerste verhalenbundel van Dave Eggers
Bestel nu
Omschrijving

Van de brandende zon in Californië tot de toppen van de berg Kilimanjaro, van de rivieren van Costa Rica tot het eiland Skye staan de zoektocht naar waarheid en liefde en het vertrek uit de bekende omgeving centraal in Hoe hongerig wij zijn, de eerste verhalenbundel van Dave Eggers. Jonge, hoopvolle en onvergetelijke personages, superieure humor en de liefde voor het fysieke zijn volop aanwezig in deze bundel, die alle fans van Dave Eggers zowel zal aanspreken door de bekende thema's als verrassen voor Eggers' vernieuwende vormexperimenten.

Fragment

Auteur: Dave Eggers
Auteur

Dave Eggers (1970) is de auteur van onder meer Een hartverscheurend verhaal van duizelingwekkende genialiteit, Wat is de Wat en De Cirkel. Hij is tevens de drijvende kracht achter uitgeverij McSweeney's en de non-profit 826 Valencia. Zijn boeken werden genomineerd voor de Pulitzer Prize, de National Book Award en de National Book Critics Circle Award.

Edities & Details
Digitale download: Hoe hongerig wij zijn - Dave Eggers
ISBN: 9789048848843
Uitgave: Digitale download
Status: Niet op voorraad
Datum: 07-12-2018
Prijs: € 9,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / Short Stories (single author)
Meer boeken
Maud Ventura - Mijn man
Maud Ventura
Virginia Feito - Mevrouw March
Virginia Feito
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: