Zoeken
Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brits bakboek

Regula Ysewijn

Brits bakboek

Regula Ysewijn

Bestel nu
Omschrijving

In Brits bakboek, een ode aan de uitgebreide en florerende Britse bakcultuur, geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak. Van de fuitbreads en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn tot onbekendere koekjes en taartjes voor bij de iconische Afternoon Tea. Taart, cake, koeken, scones, buns, pies, brood en ander zoet en hartig gebak is verstrengeld met de identiteit van de Britten en dat is ook te zien in de recepten in dit boek. Ieder recept vertelt, onder begeleiding van een kort informatief tekstje, een verhaal over het landschap, de tradities en de legendes van Groot-Brittannië. Veel van de recepten in dit boek zijn gebaseerd op recepten die Regula tegenkwam tijdens haar historische onderzoek, maar de recentere klassiekers zijn de gebakjes zoals zij ze zelf al jaren bakt, geïnspireerd door de herinneringen aan de baksels die zij altijd at in Groot-Brittannië.

Fragment

Auteur: Regula Ysewijn
Auteur

Regula Ysewijn is culinair auteur en fotograaf. Ze heeft een bijzondere interesse in historische recepten en de evolutie van onze eet- en drinkcultuur. Daarnaast is Regula jurylid van Bake off Vlaanderen, de Vlaamse versie van het Britse programma The Great British Bake Off. Regula's werk voert haar meestal naar Groot-Brittannië waar zij meewerkt aan verschillende publicaties zoals het magazine van Borough Market en aan programma's voor BBC.

Edities & Details
Gebonden: Brits bakboek - Regula Ysewijn
ISBN: 9789048846894
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 21-05-2019
Prijs: € 31,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Brits bakboek - Regula Ysewijn
ISBN: 9789048846900
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-05-2019
Prijs: € 14,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair Het Gouden Kookboek: Shortlist (2019) NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Bakken, brood en gebak THEMA: Nationale, regionale en etnische gerechten THEMA: Verenigd Koninkrijk, Groot-Brittannië BISAC: COOKING / General
Nieuws
Overamstel in de media week 22

Overamstel in de media week 22

Afgelopen week bij Overamtel Uitgevers Lees meer »

Meer boeken
Maud Moody en Leonardo Pacenti - Toscanini: pasta
Maud Moody en Leonardo Pacenti
Julius Jaspers - Eenpansbijbel
Julius Jaspers
Bart van Olphen - Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: