Zoeken
Carry Slee - Wiebelbiebeltanden

Wiebelbiebeltanden

Carry Slee

De leukste kleuterverhalen van Carry Slee.
Wiebelbiebeltanden

Carry Slee

De leukste kleuterverhalen van Carry Slee.
Omschrijving

De kinderen van De Grote Beer groep 2

De vakantie is voorbij, de deuren van basisschool De Grote Beer gaan weer open, Daan, Kim, Frank, Lisa en Quilfort horen nu bij de grote kleuters. Ze leren veters strikken en hun naam schrijven, maar doen ook wel eens stoute dingen. Zo komen ze allevijf te laat op school als ze Daans vergeten rugtas op gaan halen! Als juf Inge, die zo van griezelverhalen houdt, jarig is, trakteren de kinderen haar op een lekker enge spokendag. Voor het kerstfeest mogen ook de vaders en moeders op school komen. De kleuters nemen borden en bestek mee voor een echt kerstdiner in de klas. En de schoolfoto van dit jaar wordt wel heel bijzonder, want net als de fotograaf afdrukt, houdt Kim haar wiebeltand in haar hand!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de meest bekende kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Wiebelbiebeltanden - Carry Slee
ISBN: 9789048858248
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 27-04-2020
Prijs: € 4,99
Speelduur: 90 minuten

Bestel

Uitgeverij: Moon Voorlezer: Chava voor in ’t Holt NUR: 078 - Luisterboeken THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / General
Meer boeken
Carry Slee - Piep, zei de muis
Carry Slee
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: