Zoeken
Katharine McGee - Duizelingwekkende hoogte

Duizelingwekkende hoogte

Katharine McGee

Hoe hoger je bent, hoe dieper je valt...
Duizelingwekkende hoogte

Katharine McGee

Hoe hoger je bent, hoe dieper je valt...
Bestel nu
Omschrijving

NEW YORK, 2118

In Manhattan staat een duizend-verdiepingen-tellende supertoren, een adembenemend wonder dat tot de hemel reikt. Maar te midden van de hightech luxe en de futuristische glamour, zijn er vijf tieners met duistere en gevaarlijke geheimen...

LEDA wordt achtervolgd door herinneringen aan de gebeurtenissen op de meest afschuwelijke nacht uit haar leven. Ze zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de waarheid verborgen blijft; zelfs als dat betekent dat ze haar vijand in vertrouwen moet nemen.

WATT wil het liefst alles achter zich laten... tot Leda hem dwingt weer te beginnen met hacken. Zal hij alles doen wat Leda wil, als dat betekent dat hij daarna voor altijd van haar verlost is?

Als RYLIN een beurs krijgt aangeboden van een school op een van de bovenste verdiepingen, verandert haar leven in één klap. Maar het betekent wel dat ze weer dicht bij de jongen is wiens hart ze heeft gebroken, en die daarna ook haar hart brak.

AVERY wordt gekweld door haar liefde voor de enige persoon ter wereld die ze nooit zal kunnen krijgen. Ze wil wanhopig graag bij hem zijn, ongeacht de consequenties.

En dan arriveert CALLIOPE in New York, een mysterieuze, exotische schoonheid, die maar al te graag wat commotie wil veroorzaken. En ze weet al precies waar ze gaat beginnen.

Maar wat niemand van hen weet, is dat er iemand is die hen dag en nacht in de gaten houdt. Iemand die uit is op wraak. En in een wereld met zulke duizelingwekkende hoogtes, kan één verkeerde stap een desastreuze val betekenen...

Fragment

Auteur: Katharine McGee
Auteur

Katharine McGee is geboren in 1988 in Mattoon, Illinois. Eerder werkte ze als redacteur mee aan series als Pretty Little Liars en De 100. Ze begon met het schrijven van korte verhalen en poëzie, maar stapte al snel over naar fictie. Duizend hoog is haar debuut.

Edities & Details
Paperback: Duizelingwekkende hoogte - Katharine McGee
ISBN: 9789048859252
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 29-07-2020
Prijs: € 9,99
Omvang: 464 pagina's

Bestel

Paperback: Duizelingwekkende hoogte - Katharine McGee
ISBN: 9789048849864
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 25-03-2019
Prijs: € 26,99
Omvang: 464 pagina's

Bestel

Digitale download: Duizelingwekkende hoogte - Katharine McGee
ISBN: 9789048828050
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-09-2017
Prijs: € 9,99
Omvang: 464 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: Duizend hoog NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: stad en stadsleven THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: wetenschap en technologie THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar BISAC: JUVENILE NONFICTION / Social Topics / Adolescence BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Computers & Digital Media BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Lifestyles / City & Town Life BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Science & Technology
Meer boeken
Katharine McGee - Duizend hoog
Katharine McGee
Ava Corrigan - Fate: The Winx Saga
Ava Corrigan
Maya Motayne - Nocturna
Maya Motayne
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: