Zoeken
Kristina Ohlsson - Verdwenen

Verdwenen

Kristina Ohlsson

Deel drie van de Fredrika Bergman-serie, nu in een nieuw jasje
Verdwenen

Kristina Ohlsson

Deel drie van de Fredrika Bergman-serie, nu in een nieuw jasje
Bestel nu
Omschrijving

Het aan stukken gesneden lijk van een jonge vrouw wordt aan de rand van Stockholm in een bos gevonden. Ze wordt geïdentificeerd als Rebecca Trolle, een studente die twee jaar geleden is verdwenen. Wanneer Fredrika Bergman en haar team de dood van Rebecca onderzoeken, doen ze nog meer macabere vondsten in het bos. Het onderzoek leidt hen naar een oudere schrijfster en een obscure club van filmliefhebbers, die zich de Engelbewaarders noemt. De zaak wordt nog ingewikkelder wanneer de naam van Fredrika's geliefde tijdens het onderzoek opduikt. Als de duistere waarheid langzamerhand tot de politie doordringt, is Fredrika gedwongen snel te handelen - maar tot welke prijs?

Auteur: Kristina Ohlsson
Auteur

Kristina Ohlsson is een van Zwedens succesvolste misdaadauteurs. Voordat ze fulltime schrijver werd, werkte ze voor OSCE (Organisation for Security and Cooperation Europe), de Zweedse Veiligheidsdienst en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Sinds haar overstap naar een literaire carrière is ze een veel voorkomende naam op nationale en internationale bestsellerlijsten.

Edities & Details
Audio download: Verdwenen - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044366259
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 14-03-2023
Prijs: € 12,99
Speelduur: 600 minuten

Bestel

Paperback: Verdwenen - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044366242
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 02-02-2023
Prijs: € 22,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Serie: Fredrika Bergman Voorlezer: Peggy Vrijens NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie THEMA: Zweden THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / Crime
Meer boeken
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Cultus
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus
Kristina Ohlsson - Ongewenst
Kristina Ohlsson
Camilla Läckberg - Leeuwentemmer
Camilla Läckberg
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: