Zoeken
Magnus Jonsson - De vrouw die alleen jaagde

De vrouw die alleen jaagde

Magnus Jonsson

Het slotdeel van een nagelbijtend spannende trilogie van Zweedse bodem
De vrouw die alleen jaagde

Magnus Jonsson

Het slotdeel van een nagelbijtend spannende trilogie van Zweedse bodem
Bestel nu
Omschrijving

Cryptologie-expert Linn Ståhl heeft gezworen nooit meer met de politie samen te werken, maar wanneer een oude vriend van de extreem-linkse beweging waar ze ooit lid van was contact met haar opzoekt en niet veel later dood wordt aangetroffen, kan Linn niet anders. Met tegenzin stemt ze in om rechercheurs Rickard Stenlander en Erik Svensson bij te staan. Al snel beseft ze dat ze niet loyaal kan blijven aan zowel de politie als aan de beweging. Om niemand te hoeven verraden, start Linn op eigen houtje een parallel onderzoek naar de vermoedelijke infiltrant die de leden van de beweging één voor één lijkt uit te schakelen.

Auteur: Magnus Jonsson
Auteur

Magnus Jonsson is naast schrijver middelbare school-docent en fanatiek skateboarder. Hij is geboren en opgegroeid in de wijk Södermalm in Stockholm, dezelfde wijk waar zijn door Stieg Larsson geïnspireerde thrillers plaatsvinden. Van de serie zijn in Zweden in totaal meer dan 100.000 boeken verkocht.

Edities & Details
Paperback: De vrouw die alleen jaagde - Magnus Jonsson
ISBN: 9789044359305
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 02-10-2023
Prijs: € 22,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Vertaler: Ron Bezemer NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Psychologische thriller THEMA: Zweden BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / Psychological
Meer boeken
John Brownlow - Zeventien
John Brownlow
Clive Cussler - De gangster
Clive Cussler
Kristina Ohlsson - Ongewenst
Kristina Ohlsson
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: