Zoeken
Ook onze Vlaamse lezers krijgen geen genoeg van The House of Books: twee thrillers getipt in De Morgen
De spionne van Tess Gerritsen en De vrouw die alleen jaagde van Magnus Jonsson behoren volgens het Vlaamse dagblad De Morgen tot de 'opwindendste thrillers van dit moment'. Beide thrillers verschijnen deze week.

Ook onze Vlaamse lezers krijgen geen genoeg van The House of Books: twee thrillers getipt in De Morgen

Gepubliceerd op 8 februari, 2024 om 12:32, aangepast op 8 februari, 2024 om 16:17

Afgelopen week verscheen in het Vlaamse dagblad De Morgen een lijstje met de 15 spannendste thrillers van het moment. The House of Books was daarin goed vertegenwoordigd met maar liefst twee titels. Het gaat om De Spionne, het eerste deel in een spannende nieuwe serie van Tess Gerritsen, en De vrouw die alleen jaagde van Magnus Jonsson, het sluitstuk op een bloedstollende trilogie van Zweedse bodem. De spionne verschijnt op 8 februari bij de The House of Books. De vrouw die alleen jaagde op 9 februari.

Klik voor meer informatie over deze twee boeken op de links onderaan de pagina!

Auteurs
Auteur: Tess Gerritsen

Tess Gerritsen is naast arts ook een internationale bestsellerauteur. Ze maakte eerst carrière in de geneeskunde en begon pas met schrijven tijdens haar zwangerschapsverlof. Vele succesvolle thrillers volgden, waaronder haar populaire Rizzoli & Isles-serie. Inmiddels heeft ze zich volledig op het schrijven gericht. Haar boeken worden in meer dan veertig landen uitgegeven.

Auteur: Magnus Jonsson

Magnus Jonsson is naast schrijver middelbare school-docent en fanatiek skateboarder. Hij is geboren en opgegroeid in de wijk Södermalm in Stockholm, dezelfde wijk waar zijn door Stieg Larsson geïnspireerde thrillers plaatsvinden. Van de serie zijn in Zweden in totaal meer dan 100.000 boeken verkocht.

Boeken
Tess Gerritsen - De spionne
Tess Gerritsen

Het eerste deel in een spannende nieuwe serie van Tess Gerritsen

Magnus Jonsson - De vrouw die alleen jaagde
Magnus Jonsson

Het slotdeel van een nagelbijtend spannende trilogie van Zweedse bodem

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: