Zoeken
Carry Slee - Link

Link

Carry Slee

Link

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

CARRY Link SLEE
Twee spannende verhalen over vriendschap en ook een beetje over verliefdheid
In Bliksemeiland baalt Joeri omdat die nieuwe opschepperige jongen nou net bij hem in de klas is gekomen. Joeri's vrienden denken er anders over. Het lijkt wel of ze alles doen wat Dennis wil. Totdat hun geheime hut op het Bliksemeiland wordt vernield.
In Vervalst moeten Carijn, Ivo, Olivier en Annemiek dit jaar op school de Cito-toets doen. Annemiek is stiekem verliefd op Sander, maar waarom doet hij ineens zo vervelend tegen haar?
Carry Slee [1949] is een van de succesvolste schrijvers van kinder- en jeugdboeken in Nederland. Haar boeken, waarvan er inmiddels 4 miljoen exemplaren over de toonbank gingen, werden vele malen door de Nederlandse Kinderjury en Jonge Jury bekroond.

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Link - Carry Slee
ISBN: 9789048869930
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 07-04-2023
Prijs: € 9,99
Speelduur: 131 minuten

Bestel

Gebonden: Link - Carry Slee
ISBN: 9789049922146
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 24-03-2007
Prijs: € 10,95
Omvang: 96 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: Verhalen om in te duiken Voorlezer: Roel Dirven Voorlezer: Sanne Bosman NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Meer boeken
Carry Slee - Kapot
Carry Slee
Carry Slee - 100% Timboektoe
Carry Slee
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: