Zoeken
Carry Slee - Het grote Carry Slee voorleesboek

Het grote Carry Slee voorleesboek

Carry Slee

Het grote Carry Slee voorleesboek

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

Carry Slee debuteerde twintig jaar geleden met De klas van Rik en Roosje. Dagmar Stam maakte er de vrolijke illustraties bij. De jaren daarna volgden
nog meer voorleesboeken van dit succesvolle duo. Vele kinderen groeiden op met de verhalen over bijvoorbeeld Rik en Roosje en Iris en Michiel. Later ging Carry ook met andere bekende illustratoren samenwerken. In dit boek zijn de leukste voorleesverhalen voor kinderen van 4 tot 8 jaar uit het oeuvre van Carry gebundeld. Bij de verhalen zijn de oorspronkelijke illustraties opgenomen.
Een mooie illustratieparade van twintig jaar Carry Slee!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: Het grote Carry Slee voorleesboek - Carry Slee
ISBN: 9789049924225
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 25-09-2010
Prijs: € 9,95
Omvang: 128 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 281 - Fictie 4 - 6 jaar THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / General BISAC: JUVENILE FICTION / Short Stories BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / General (see also headings under Family)
Meer boeken
Barbara Jurgens - Hond vs. Kat
Barbara Jurgens
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: