Zoeken
Carry Slee - 100% Timboektoe

100% Timboektoe

Carry Slee

Getipt door de Nederlandse Kinderjury
100% Timboektoe

Carry Slee

Getipt door de Nederlandse Kinderjury
Bestel nu
Omschrijving

De ochtend na het succesvolle discofeest komt Kars erachter dat er geld gestolen is. Het moet wel een bekende geweest zijn. Ze schrikken zich behoorlijk als Remco met een gloednieuwe camera aankomt. Kars beschuldigt hem van diefstal en de spanning hoog op. Als Isa's vriendje met een ander zoent, is voor Isa de vakantie echt verpest. Om hem terug te pakken probeert ze de knappe Kylian te versieren. Maar hij gaat er totaal niet op in. Wat zit erachter?

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: 100% Timboektoe - Carry Slee
ISBN: 9789048860180
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 23-12-2020
Prijs: € 9,99
Speelduur: 420 minuten

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: Timboektoe Voorlezer: Job Romer NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / General (see also headings under Family)
Meer boeken
Barbara Jurgens - Het Reservaat
Barbara Jurgens
Annemarie Bon - Love u 2 much
Annemarie Bon
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: