Zoeken
Annemarie Bon - Free run

Free run

Annemarie Bon

Free run

Annemarie Bon

Bestel nu
Omschrijving

Ward heeft geen identiteitsbewijs, hij is nooit aangegeven bij de burgerlijke stand - hij bestaat niet. Als zijn eveneens illegale, Venezuelaanse moeder op een dag wordt opgepakt en uitgezet, staat Ward er alleen voor. De enige die daar verandering in kan brengen is zijn biologische vader, die hem bij zijn geboorte nooit erkend heeft. Dan begint een spannend verhaal over de zoektocht naar Wards biologische vader. Wat Ward op de been houdt, is zijn passie voor freerunning.

Fragment

Auteur: Annemarie Bon
Auteur

Annemarie Bon was biochemisch analiste, freelance journalist bij het Brabants Dagblad en hoofdredacteur van het kinderblad Taptoe, maar als jeugdboekenschrijfster vond zij pas echt haar draai. Ze is o.a. bekend van de boeken die ze schrijft over Haas, maar ze schreef ook zes jeugdromans.

Edities & Details
Digitale download: Free run - Annemarie Bon
ISBN: 9789048832163
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-05-2016
Prijs: € 9,99
Omvang: 204 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: families en familieproblemen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Family / Parents
Meer boeken
Barbara Jurgens - Het Reservaat
Barbara Jurgens
Sally Green - Half Wild
Sally Green
Carry Slee - #LaatsteVlog
Carry Slee
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: