Zoeken
Myles McLeod - Heer ridder Louis en de vreselijke vrouwe

Heer ridder Louis en de vreselijke vrouwe

Myles McLeod

Een hilarisch boek vol knotsgekke illustraties
Heer ridder Louis en de vreselijke vrouwe

Myles McLeod

Een hilarisch boek vol knotsgekke illustraties
Omschrijving

Heer ridder Louis is de dapperste ridder van alle landen. Dapperder dan Heer ridder Cas uit het moeras van Wasdiestank. Dapperder dan Heer ridder Barbara uit de bergen van Hoochendroogh. En zelfs dapperder dan Heer ridder Gijs uit de draslanden van Datutgiet.
Hij heeft dan ook al vele vijanden verslagen, van bloeddorstige draken, kwaadaardige kobolden tot aan wrede tovenaars. Maar als hij en zijn trouwe robothengst Rammelros eropuit worden gestuurd om de strijd aan te gaan met de Vrouwe uit Noot, is zelfs hij niet voorbereid op de chaos die volgt...
Heer ridder Louis krijgt te maken met hardnekkige betoveringen en machtige magie (en aardappels...) én met de snode plannen van zijn binnenkort vijandigste aartsvijand: de Streepjesridder.
(PS Er zijn geen aardappels gewond geraakt tijdens het schrijven van dit boek)

Auteur: Myles McLeod
Auteur

Myles en Greg McLeod zijn broers. Myles is scriptschrijver en auteur, en Greg illustrator en animator. Samen hebben ze gewerkt voor onder andere Disney, Aardman, the BBC, ITV en Dreamworks. Eerder schreven en illustreerden ze al boeken voor volwassenen, zoals Cats, a feline compendium en Breeds, a canine compendium, Create your own universe en A book of brilliant ideas.

Edities & Details
Audio download: Heer ridder Louis en de vreselijke vrouwe - Myles McLeod
ISBN: 9789048861491
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-10-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 180 minuten

Bestel

Gebonden: Heer ridder Louis en de vreselijke vrouwe - Myles McLeod
ISBN: 9789048861477
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 05-10-2021
Prijs: € 14,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: Heer ridder Louis en de vreselijke vrouwe - Myles McLeod
ISBN: 9789048861484
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 05-10-2021
Prijs: € 7,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Illustrator: Greg McLeod Vertaler: Mariella Manfré Voorlezer: Ewout Eggink NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: kastelen en ridders THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 7 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: humor BISAC: JUVENILE FICTION / Humorous Stories
Nieuws
Kinderboekenweek 2021

Kinderboekenweek 2021

Het is weer zover: het is KINDERBOEKENWEEK, al de 67ste editie dit jaar! Van 6 oktober tot en met 17 oktober rennen we weer met z’n allen naar de (kinder)boekhandel om een leuk nieuw kinderboek uit te zoeken en bij besteding van meer dan €12,50 krijg je er zelfs het mooie gratis kinderboekenweekgeschenk bij (geschreven door Bette Westera, met illustraties van Pyhai). Lees meer »

Meer boeken
André Marois - De sandwichdief
André Marois
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: