Zoeken
Sophie Kinsella - Dubbel feest !

Dubbel feest !

Sophie Kinsella

Dubbel feest !

Sophie Kinsella

Bestel nu
Omschrijving

Tijdens een heerlijke zomer in Oxford raakt de achttienjarige studente Milly bevriend met Rupert en zijn Amerikaanse vriend Allan. Als Rupert haar voorstelt om met Allan te trouwen zodat die in Engeland kan blijven, aarzelt Milly geen moment. Na de formaliteiten poseert ze in haar goedkope trouwjurk lachend op de trappen van het stadhuis voor fotos.
Tien jaar later is Milly verloofd met de rijke Simon die prijs stelt op een grootse bruiloft met alles erop en eraan. Milly heeft haar geheime huwelijk nooit aan iemand verteld. Met nog maar vier dagen te gaan haalt het verleden haar onherroepelijk in. Hoe kan ze Simon en haar moeder vertellen dat ze al getrouwd is?

Auteur: Sophie Kinsella
Auteur

Sophie Kinsella is een internationaal geliefde en gerenomeerde bestsellerauteur. Ze veroverde de harten van miljoenen lezers met onder meer haar Shopaholic-serie en meest recent De burn-out. Eind 2022 werd er een kwaadaardige hersentumor bij haar ontdekt, inmiddels is ze geopereerd en herstelt ze van de behandeling. Op basis van die ervaringen schreef ze deze novelle.

Edities & Details
Digitale download: Dubbel feest ! - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044326154
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2008
Prijs: € 4,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Romance / Contemporary
Meer boeken
Sally Christie - De favoriete zus
Sally Christie
Sara Nisha Adams - De troostbibliotheek
Sara Nisha Adams
Catherina Kalengula - Emily in Paris
Catherina Kalengula
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: