Zoeken
Niccolò Ammaniti - Ik haal je op, ik neem je mee

Ik haal je op, ik neem je mee

Niccolò Ammaniti

Een klassieker uit het Lebowski-fonds
Ik haal je op, ik neem je mee

Niccolò Ammaniti

Een klassieker uit het Lebowski-fonds
Bestel nu
Omschrijving

'Het Italiaanse woord voor talent is: Ammaniti' - THE TIMES

Ischiano Scalo, gelegen aan de Italiaanse Rivièra, is het toneel van twee adembenemende liefdesverhalen. Het is het geboortedorp van de veertigjarige playboy Graziano Biglia die het buitengewoon met zichzelf getroffen heeft. Jarenlang heeft hij gereisd en talloze affaires gehad, maar nu realiseert hij zich dat hij in zijn leven maar bitter weinig bereikt heeft. Hij keert terug naar Ischiano om zich te settelen met zijn verloofde Erica, maar zijn extreme liefde voor haar brengt hem constant in problemen.
Pietro en Gloria zitten bij elkaar in de klas. Hij, zoon van een herder, wordt op school gepest en is schuchter en verlegen. Gloria komt uit een welgestelde familie en is het mooiste meisje van de school. Wanneer Pietro door zijn kwelgeesten gedwongen wordt in te breken in de school, en later onder andere omstandigheden ook thuis bij zijn lerares Flora - die een geheime verhouding heeft met Graziano - raken alle hoofdpersonen op dramatische wijze met elkaar verbonden.

'Er is geen schrijver van wiens werk ik zo geniet als van Niccolò Ammaniti.' Kluun

'Ammaniti is mijn idool, zijn karakters mijn helden. Al zijn ze soms nog zo slecht, ik ben van ze gaan houden.' Saskia Noort

Auteur: Niccolò  Ammaniti
Auteur

Niccolò Ammaniti (1966) is de auteur van de internationale bestsellers Ik haal je op, ik neem je mee, Ik ben niet bang en Zo God het wil. Daarnaast schreef hij Het laatste oudejaar van de mensheid, Laat het feest beginnen!, Ik en jij en Een delicaat moment. Van zijn boeken zijn in Nederland al meer dan 500.000 exemplaren verkocht. Zijn werk verschijnt in 44 landen.

Edities & Details
Gebonden: Ik haal je op, ik neem je mee - Niccolò Ammaniti
ISBN: 9789048866571
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 06-09-2022
Prijs: € 15,00
Omvang: 432 pagina's

Bestel

Digitale download: Ik haal je op, ik neem je mee - Niccolò Ammaniti
ISBN: 9789048803828
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-09-2009
Prijs: € 7,99

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Romance / Contemporary BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense
Meer boeken
Tarjei Vesaas - De boot in de avond
Tarjei Vesaas
Sophie Kinsella - Liever verliefd
Sophie Kinsella
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: