Zoeken
Carry Slee - Brainwash

Brainwash

Carry Slee

Een indringend YA-verhaal van Carry Slee
Brainwash

Carry Slee

Een indringend YA-verhaal van Carry Slee
Bestel nu
Omschrijving

Op de dag dat Naomi bij haar zus Elise intrekt, ontmoet ze Jelle, voor wie ze als een blok valt. Gelukkig komt de liefde van twee kanten, want het is voor Naomi de eerste keer sinds Eric dat ze weer verliefd is. Maar Jelle worstelt met zijn verleden en dat heeft grote gevolgen voor zijn leven nu.
Naomi maakt zich zorgen om haar zus, die een stil en teruggetrokken leven leidt. Ze is dan ook blij als Elise promotie maakt op haar werk. Maar juist vanaf dat moment gaat het mis. Elise krijgt last van nachtmerries en wordt vaak hyperventilerend wakker. Pijnlijke herinneringen uit haar verleden dringen zich aan haar op. Dan ontmoet ze Rafaël. Hij straalt een en al rust uit en introduceert haar bij Jonathan, die leiding geeft aan een groep mannen en vrouwen die in de Ark woont. Op een dag neemt Elise een radicale beslissing, die gevolgen heeft voor alles en iedereen in haar omgeving...

Brainwash is het intrigerende en meeslepende verhaal over drie jongeren die in een maalstroom terechtkomen wanneer onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden de kop op steken.

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de meest bekende kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Brainwash - Carry Slee
ISBN: 9789048860166
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 07-01-2021
Prijs: € 9,99
Speelduur: 420 minuten

Bestel

Digitale download: Brainwash - Carry Slee
ISBN: 9789049927035
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 11-10-2014
Prijs: € 6,99

Bestel

Uitgeverij: Moon Voorlezer: Desi van Doeveren Voorlezer: Ricardo Blei Voorlezer: Sanne Bosman NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: mishandeling THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: daten, relaties en liefde THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: emoties, humeur en gevoelens THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Emotions & Feelings BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Sexual Abuse BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / General (see also headings under Family)
Meer boeken
Katharine McGee - Torenhoog
Katharine McGee
Sara Shepard - The Perfectionists
Sara Shepard
Katharine McGee - Duizend hoog
Katharine McGee
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: