Zoeken
Sophie Kinsella - Zwemfeestje

Zwemfeestje

Sophie Kinsella

Zwemfeestje

Sophie Kinsella

Bestel nu
Omschrijving

Op een warme zondag in mei stelt de familie Delaney hun tuin en zwembad ter beschikking aan het hele dorp. Louise is er, samen met haar twee dochtertjes, maar ook haar ex, die haar boze blikken toewerpt. Louise negeert hem volkomen. Terwijl de kinderen spetteren en gillen ligt zij lekker in de zon te dromen van de nieuwe liefde in haar leven, een aantrekkelijke advocaat. Het lijkt een perfecte dag te worden. Tot het noodlot toeslaat. Er gebeurt een ongeluk bij het zwembad. De Delaneys zijn diep geschokt wanneer ze ontdekken dat Louise hen gaat aanklagen.

Auteur: Sophie Kinsella
Auteur

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Voor wat, hoort wat en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

Edities & Details
Digitale download: Zwemfeestje - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044331936
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2011
Prijs: € 4,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Family Life
Meer boeken
Sophie Kinsella - De partycrasher
Sophie Kinsella
Senta Rich - Hotel 21
Senta Rich
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: