Zoeken
Carry Slee - Opgepast, ik lust een hele boekenkast

Opgepast, ik lust een hele boekenkast

Carry Slee

De kinderen van De Grote Beer - groep 3
Opgepast, ik lust een hele boekenkast

Carry Slee

De kinderen van De Grote Beer - groep 3
Omschrijving

De kinderen van De Grote Beer gaan naar groep 3. Bij juf Koosje in de klas begint het echte werk: rekenen, schrijven en lezen! Dat vinden ze bijna allemaal leuk; er zitten echte leesbeesten in de klas. Met dierendg komen er ook beesten op school, maar geen echte... de kinderen mogen hun knuffels meenemen. De tijger van Lisa komt zelfs in een boom terecht. Bij het bezoek aan de bibliontheek vindt Daan eindelijk zijn favoriete boek: over vrachtwagens. Als de dagen langer worden, maakt juf met de kinderen een lentetafel en een toneelstuk over koning Winter en de lentefee. Kim en Frank zijn verliefd op elkaar, en juf wordt stevig geplaagd met haar nieuwe vriend.
Na een spannende speurtocht nemen de kinderen ten slotte afscheid van groep 3.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de meest bekende kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Opgepast, ik lust een hele boekenkast - Carry Slee
ISBN: 9789048860395
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-01-2021
Prijs: € 4,99
Speelduur: 90 minuten

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: De kinderen van De Grote Beer Voorlezer: Chava voor in ’t Holt NUR: 281 - Fictie 4 - 6 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen BISAC: JUVENILE FICTION / School & Education
Meer boeken
Carry Slee - Iris en Michiel
Carry Slee
Barbara Jurgens - Hond vs. Kat
Barbara Jurgens
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: