Zoeken
Carry Slee - Lover of loser

Lover of loser

Carry Slee

Lover of loser

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

Lover of loser gaat over de vijftienjarige Eva, die problemen heeft met haar stiefvader. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. En Eva's beste vriendin Julia heeft het te druk met haar nieuwe vriendje. Bij wie kan Eva dan terecht? Bij Mees, op wie ze stiekem verliefd is?

Dan wordt ze aangesproken door de vlotte en knappe Ricardo. Hij heeft alle aandacht voor haar en overlaadt haar met cadeaus. Hij stelt haar zelfs een reisje naar Parijs in het vooruitzicht. Blij gaat Eva op zijn aanbod in. Ze weet echter niet dat hij een loverboy is...

Lover of loser verscheen voor het eerst in 2006 in de Your choice-serie van Carry Slee, waarin de lezer zelf het verloop van het verhaal bepaalt. In 2009 verscheen de film Lover of loser en dan is er nu ook de musical. Voor het eerst in de musicalgeschiedenis bepaalt het publiek zélf het verloop van de voorstelling: Gaat Eva met een loverboy mee of niet? Wordt ze verliefd op Mees of niet? Het is your choice!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Lover of loser - Carry Slee
ISBN: 9789049926083
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 20-09-2012
Prijs: € 9,95
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: Your choice NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: mishandeling THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: daten, relaties en liefde THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: fictie: interactieve avonturenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Interactive Adventures BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Dating & Relationships BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Sexual Abuse
Meer boeken
Mohamed Sahli - Blijf van me af!
Mohamed Sahli
Yvonne Dudock - De TostiGirls op auditie
Yvonne Dudock
Sally Green - Half Wild
Sally Green
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: