Zoeken
Evie Blake - Valentina en de donkere kamer

Valentina en de donkere kamer

Evie Blake

Valentina en de donkere kamer

Evie Blake

Bestel nu
Omschrijving

The darker side of desire...
Milaan, 2012. Kunstfotografe Valentina is gelukkig met haar sexy vriend Philip, al is hun relatie niet meer zo spannend als eerst. Wanneer ze een opdracht krijgt voor een fotoshoot in de wereld van de bondage en sm, komt een duistere kant van haar eigen seksualiteit aan het licht.
The liberation of love...
Venetië, 1924. Belle voelt niets voor haar echtgenoot en ervaart haar omgeving als verstikkend. Om zichzelf te bevrijden leidt ze een dubbelleven als courtisane. Ze zoekt een man die niet alleen van haar houdt maar die ook aan al haar seksuele verlangens kan voldoen.
De levens van Valentina en Belle lopen parallel, maar wat verbindt hen?
Valentina is gebaseerd op de creatie van de beroemde Italiaanse striptekenaar Guido Crepax. Zijn sensuele grafische romans zijn geliefd bij mannen en vrouwen. Valentina staat symbool voor de vrije geest van alle vrouwen.

Auteur: Evie Blake
Auteur

Evie Blake is het pseudoniem van de gerenommeerde auteur Noelle Harrison. Noelle is geboren in Engeland, verhuisde in 1991 naar Ierland en woont nu in Noorwegen. Ze heeft diverse toneelstukken en vier romans geschreven.

Edities & Details
Digitale download: Valentina en de donkere kamer - Evie Blake
ISBN: 9789044338508
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-01-2013
Prijs: € 7,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / Erotica / General BISAC: FICTION / Historical
Meer boeken
Cecile Pin - Dolende zielen
Cecile Pin
Sara Nisha Adams - De schemertuin
Sara Nisha Adams
Martin MacInnes - Overgave
Martin MacInnes
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: