Zoeken
Hannah Richell - Het huis aan het meer

Het huis aan het meer

Hannah Richell

Het huis aan het meer

Hannah Richell

Bestel nu
Omschrijving

Hannah Richell bestsellerauteur van De zwijgende zee

Op een zwoele zomerdag in 1980 zoekt een groepje pas afgestudeerde studenten verkoeling in het afgelegen Engelse Peak District. Ze ontdekken een vervallen, leegstaand huis aan een prachtig meer. Kat, Simon, Ben, Carla en Mac besluiten om zich een jaar terug te trekken en te gaan leven van het land. anvankelijk lukt dat prima, maar terwijl de seizoenen elkaar opvolgen lopen de onderlinge spanningen steeds hoger op. Op een dag staat er een onverwachte bezoekster voor de deur, die hun utopische dromen voor altijd zal verstoren.

Drie decennia later erft Lila, een kwetsbare jonge vrouw, het afgelegen huis aan het meer. Ze heeft geen idee aan wie ze dit te danken heeft, en ze vraagt zich dan ook af wie de vorige bewoners waren. Lila kan het gevoel niet van zich afzetten dat iemand haar in de gaten houdt.

'Hannah Richell trekt je meteen het verhaal in. Een adembenemende en onvergetelijke roman.' Elizabeth Noble

'Sfeervol, diepzinnig en superspannend.' The Australian Women's Weekly

Hannah Richell, bestsellerauteur van De zwijgende zee, werkte bij enkele Engelse uitgeverijen als marketingdeskundige, en in de filmindustrie. In 2005 emigreerde ze naar Australië. Hannah Richell woont met haar gezin in Sydney.

Fragment

Auteur: Hannah Richell
Auteur

Hannah Richell, bestsellerauteur van De zwijgende zee, werkte bij enkele Engelse uitgeverij als marketingsdeskundige, en in de filmindustrie. In 2005 emigreerde ze naar Australië. Hannah Richell woont met haar gezin in Sydney.

Edities & Details
Paperback: Het huis aan het meer - Hannah Richell
ISBN: 9789044357837
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 02-01-2025
Prijs: € 31,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

Digitale download: Het huis aan het meer - Hannah Richell
ISBN: 9789044345056
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-09-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / Mystery & Detective / General BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / General
Meer boeken
Catherina Kalengula - Emily in Paris
Catherina Kalengula
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: