Zoeken
Tineke Beishuizen - Zusjes op leven en dood

Zusjes op leven en dood

Tineke Beishuizen

Zusjes op leven en dood

Tineke Beishuizen

Bestel nu
Omschrijving

Waarom aanbidden ouders hun ene kind en haten ze het andere? Het is een vraag waarmee Marg al haar hele leven worstelt.Als haar zusje Flor na een zware operatie ongevraagd bij haar intrekt, is het niet langer mogelijk om de schijn van 'zusterliefde' op te houden. Tussen de twee vrouwen ontbrandt een meedogenloze strijd die op een beklemmende manier naar een dramatisch einde voert.
Zusjes op leven en dood is het aangrijpende verhaal van een vrouw die met al haar goede bedoelingen het kwaad niet kan keren.

Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de roman Als zand door mijn vingers, gevolgd door diverse bestsellers. Tineke schrijft al jarenlang diverse vaste columns voor Libelle, onder andere onder haar pseudoniem Anne-Wil. Lot is haar meest recente thriller.

Auteur: Tineke Beishuizen
Auteur

Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de thriller Als zand door mijn vingers, die meteen een bestseller werd. Ook haar daarop volgende boeken kwamen in de top-60, waaronder Wat doen we met Fred? (2006) en Schaduwtuin. Tineke schrijft al jarenlang diverse vaste columns voor Libelle, onder andere onder haar pseudoniem Anne-Wil. Naast de bestsellers en columns schreef Tineke Beishuizen songteksten voor onder meer Marco Bakker en Rob de Nijs.

Edities & Details
Paperback: Zusjes op leven en dood - Tineke Beishuizen
ISBN: 9789044351897
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 07-09-2016
Prijs: € 23,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Digitale download: Zusjes op leven en dood - Tineke Beishuizen
ISBN: 9789049954185
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 03-10-2012
Prijs: € 4,99
Omvang: 147 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Verhalend thema: interior life THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Psychological
Meer boeken
Mick van Biezen - Zomersplinters
Mick van Biezen
Marc van Bree - Herman
Marc van Bree
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: