Zoeken
Tineke Beishuizen - De vrouwen van Fred

De vrouwen van Fred

Tineke Beishuizen

De vrouwen van Fred

Tineke Beishuizen

Bestel nu
Omschrijving

De doden laten me niet met rust, niet zolang ik zelf nog leef. Ze kijken me aan, praten tegen me en stellen vragen waarop ik toen ze nog leefden het antwoord al niet wist, en nu achteraf nog minder.

Na de dood van Fred en Vera, twee vrienden uit een ver verleden, heeft Tess haar leven weer opgepakt en zich op een schrijfcarrière gestort. Haar eerste thriller is een doorslaand succes geworden, maar nu worstelt ze met haar nieuwe boek. Als de dochter van Vera na tien jaar opduikt en aandringt op een reünie met de vier overgebleven vriendinnen van haar overleden moeder, komt de inspiratie voor een nieuw boek uit onverwachte hoek.

Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de roman Als zand door mijn vingers, gevolgd door diverse bestsellers. De vrouwen van Fred is het vervolg op Wat doen we met Fred? waarvan meer dan 70.000 exemplaren werden verkocht.

Fragment

Auteur: Tineke Beishuizen
Auteur

Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de thriller Als zand door mijn vingers, die meteen een bestseller werd. Ook haar daarop volgende boeken kwamen in de top-60, waaronder Wat doen we met Fred? (2006) en Schaduwtuin.
Tineke schrijft al jarenlang diverse vaste columns voor Libelle, onder andere onder haar pseudoniem Anne-Wil. Naast de bestsellers en columns schreef Tineke Beishuizen songteksten voor onder meer Marco Bakker en Rob de Nijs.

Edities & Details
Paperback: De vrouwen van Fred - Tineke Beishuizen
ISBN: 9789044351873
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 07-09-2016
Prijs: € 21,99
Omvang: 222 pagina's

Bestel

Digitale download: De vrouwen van Fred - Tineke Beishuizen
ISBN: 9789048818433
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-04-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 125 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Humoristische fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Humorous / General BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense
Meer boeken
Leon de Winter - Kaplan
Leon de Winter
Tamar Berends - Iets warms graag
Tamar Berends
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: